MIN LILLE HEMMELIGHED

HVAD MANGLER JEG?

bali rejse pakker hvad mangler jeg rejsetjekliste Nelle noell nelle noel hella joofHvad pakker man så til 14 dage? Er det meste ikke bare solcremer, badetøj og et par “shades” eller har jeg glemt noget?!? 

En dag tilbage.. lev mens du gør det elsk mens du tør det.. en dag tilbage.. Tralalulala..lala … OKAY, i har formodentlig allerede fanget at det er imorgen jeg rejser og jeg er RIMELIG tilfreds med situationen, en anelse lalleglad kunne man måske også kalde de’t 😉bali rejse pakker hvad mangler jeg rejsetjekliste Nelle noell nelle noel

Som jeg skrev igår,  har jeg alleredet pakket og er klar, nu er jeg alligevel kommet lidt i tvivl om der måske er noget jeg mangler?? Her er lidt af det jeg tager med, foruden tøj, badetøj, makeup, solbriller, shampoo, balsam, aften/dag creme, føntørre, glattejern, rens, sko og.. hvad mangler jeg?

Pas, penge, nøgler og selvfølgelig Hella Joofs nye bog (Vildt god).  Er der andet? Nogle gode fif, så er de velkommen! bali rejse pakker hvad mangler jeg rejsetjekliste Nelle noell nelle noel

Jeg håber at kunne give en lille update imorgen inden vi tager afsted, ellers vender jeg stærkt tilbage når jeg er landet 🙂

Kærligst

N

2 kommentarer

  • Gustavo Woltmann

    Jeg tænker, at så længe man har sit pas og sin telefon, så skal det hele nok gå 🙂

    Gustavo Woltmann

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

MIN LILLE HEMMELIGHED