Jul, ensomhed og Malmø

Billige julegaver, hvis du stadig mangler!

julegaveideer billige julegaverJeg tænker det er de færreste, der har et ubegrænset budget hvad angår julegaver og måske er du, ligesom jeg, heller ikke helt gået i gang med dine juleindkøb. 

Jeg har derfor gjort mit bedste for at samle en masse fantastiske billige julegaver til dig. Jeg har udvalgt produkterne ud fra, at jeg virkelig synes man får noget for pengene.

Håber derfor denne lille julegaveguide kan inspirere dig til de perfekte gaver til dem du har nær og kær.

Kiehls Creme De Corps
Den lækreste klassisker body lotion, som er en skøn gave hvad enten det er til din mor, søster, eller veninde. Cremen er lækker og forholdsvis tyk i konsistensen. Den er beriget med de mest nærende ingredienser som karita smør, olivenolie, mandelolie og avocado. Jeg gav faktisk denne creme til min morfar i julegave sidste år (sammen med hans yndlings aftershave fra Biotherm) og han meldte tilbage og sagde den havde kureret hans kløende eksemplagede hud på kroppen. Ret imponerende, hvis du spørger mig.

mod eksem bodylotion billige julegaver

Body Shop Robot
Love, Hope, Give… Alle ord, der appellerer så meget til mig. I denne sjove Robot fra Body Shop får du virkelig meget for pengene.

Blandt andet indeholder den:
– Mango Shower Gel 60ml

  • Mango Lip Butter 10ml
  • Coconut Shower Cream 60ml
  • Coconut Lip Butter 10ml
  • Strawberry Shower Gel 60ml
  • Strawberry Lip Butter 10ml

billige julegaver

Overskuddet fra salget af robotten går til at hjælpe børn, der er ramt af krig, så de kan lege et sikkert sted. Derudover er robotten også en sparegris. Perfekt til at lære andre om at spare sammen og indsamle penge, man kan donere til større sager. Det er virkelig Love, Hope, og Give.

Yves Rocher 40 Eye Shadow Palette
Den ultimative gave til makeup elskeren. Du får alt hvad hjertet begærer i forhold til øjenskygger i denne budgetvenlige palette, der både indeholder matte og perlemor øjenskygger.

øjenskygge til børn

Læs også: GAVEN TIL HAM DER HAR ALT!

Sephora sæt med mini neglefiler
Sephoras julekollektion i år er simpelthen ikke til at stå for. Temaet er så cute og produkterne de har udvalgt til de forskellige paletter er fantastiske. Dette sæt er en sød, billig gave fra Sephoras julekollektion Winter Wonderland. Neglefilene er så søde og formet som små ræve. Perfekte til tasken.

Sephora Winter Queen Palette
I samme kollektion far Sephora, fås denne skønne palette bestående af en highlighter, en bronzer og to blush til kun 120 kr.! Alle fire produkter er nemme at arbejde med, blender pænt ind i huden og giver ret meget farve. En skøn gave til din bedste veninde.
Sephora Winter Wonderland Makeuppung
Den sødeste lille makeuppung til 95 kr. Jeg er så dårlig til at samle mine makeup produkter i en makeup pung, så de flyder altid rundt i min store taske. Denne fine sag fra Sephora ville gøre mit liv en del nemmere :0)

Wonderland Sovemaske
For mig, er det en kæmpe luksus at sove med en sovemaske. Den lukker alt lys ude, hvilket du måske tænker ikke er så relevant nu, hvor det alligevel er mørkt kl 16, men det er faktisk meget rart ikke at blive forstyrret af lys fra TV, telefon og andre elektroniske ting du måtte have i dit soveværelse. En sød gave til en veninde, søster eller måske til en pakkeleg.

billige julegaver sephora

Jeg håber I kunne bruge min lille guide til billige julegaver. Hvor langt er I nået med jeres julegaver? Er de alle sammen købt og pakket ind eller skal du ud d 23. December og panikshoppe?

Kærligst

N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Jul, ensomhed og Malmø