EN NY REJSE

HVAD SÅ NU?

Processed with VSCOcam with hb1 preset Processed with VSCOcam with hb1 preset…Så er rejsen ved at være slut, i hvert fald den fysiske. Jeg rejser mod København i morgen, med baggagen fyldt med nye rejser.

Det har været noget af en tur, fysisk har jeg oplevet et nyt land og en ny kultur, psykisk har jeg skulle overvinde nogle kampe, frygt og en rutchebane af følelser. Det har været en fantastisk tur, men også skide hårdt!

Ville jeg gøre det igen?

JA og forhåbentlig meget snart!

Kan jeg anbefale andre der er stressede, har brug for ro og tid til at mærke sig selv at gøre det?

100%

Det er på mange måder lidt skræmmende at man skal rejse væk fra alt, for at komme tættere på sig selv, men i mit tilfælde var det eneste rigtige at gøre. Jeg var så begravet i mit eget stress at jeg var nødt til at tvinge mig selv væk.

Har jeg følt mig alene?

Nej, faktisk ikke.

Jeg vidste godt at jeg nød at være alene, men havde ikke regnet med at jeg ville elske det SÅ meget. Måske er jeg lidt en huleboer, det vides ikke 😉 Jeg må bare erkende at jeg bliver for påvirket af andres energi, og fungere bedre alene. Hvilket giver en del stof til eftertanke, eftersom jeg ALTID er til møder, blogger-events eller i skole hvor der konstant er mennesker.

Processed with VSCO with hb1 preset

Er jeg færdig med at være stresset?

NEJ!

Jeg tror desværre ikke at stress kan løses på en uge, eller to. Helt banalt forsøger kroppen jo blot at informere, om at der er noget der skal kigges på. Det er jo egentlig ret sødt af den, jeg skal bare lære at lytte bedre efter.

Hvad skal der ske når jeg kommer hjem?

I den første tid, så lidt som muligt! Jeg skal direkte hjem til 15 møder den første uge og eksamen ugen efter. Derefter er jeg så privilegeret at have læseferie, hvor jeg så i virkeligheden nok skal arbejde en del, har dog besluttet at jeg også VIL holde fri. På bloggen skal der helt klart også ændres. 1. Jeg skal tilbage til den og være mere aktiv, i stedet for at være det på alle muliges andres. 2. I takt med min egen rejse, vil jeg på bloggen også fokusere mere ind og lidt mindre på beauty. Beauty-universet har altid været min store interesse, et univers jeg elsker og et tilflugtssted væk fra virkeligheden, som vi nok alle har brug for. Men de fleste ved også at der ikke findes det beauty-produkt der kan hjælpe på selvkærlighed, stress og destruktive tanker. Alt starter indefra og her skal jeg arbejde endnu mere. 3. Jeg er piv stolt af mig selv, jeg har bevidst at jeg kan langt mere end jeg tror og den følelse vil forsøge at beholde, så længe som overhoved muligt. 

Processed with VSCO with hb1 preset

Tak for nu

Kærligst

N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

EN NY REJSE