Min STORE nyhed koblet med 4 skønhedstips

SHARING IS CARING

Foto: Frank Lohmann

Efter jeg i mandags var på Chrichri.dk kan jeg se at en masse kvinder har fået øjnene op for bloggen.

I ugens løb har jeg modtaget en masse rosende ord, en masse spørgende mails til hudplejerutiner, hår og makeup. Samt den fineste, fineste anerkendelse på IG. En skøn læser af bloggen var blevet inspireret til at dele hendes skønhedsprodukter med ordene? Jeg har ikke altid været god til at dele mine skønhedsforelskelser, men for et par uger siden landede jeg på en blog. @Nellenoell og hun delte med mig et vigtigt budskab: Det er vigtigt at dele med andre kvinder, når man opdager noget unikt og fint?.

Er det ikke bare fint skrevet! Jeg blev helt stolt!! Det er jo præcis, det bloggen handler om for mig og en kerneværdi jeg SÅ gerne vil have frem. At kvinder bliver bedre til at dele med hinanden, dele deres ?skønhedshistorie? og hvad der virker for dem. VI er alle forskellige og har forskellige udgangspunkter, men SÅ forskellige er vi jo heller ikke og jeg ved med sikkerhed at de gode erfaringer du har, står der netop nu, en anden kvinde og mangler. For mig er det noget af det vigtigste vi kan, at dele med hinanden, helt generelt. Del kærligheden, de rosende ord og glæden, det kommer aldrig dårligt igen.

Så tusind tak, til dem der deler, dem der tør indvilge mig i deres beauty-udfordringer og for alle de smukke ord. Jeg ved at bloggen stadig er i træning og er langt fra målet, jeg er egentlig heller ikke sikker på at målet er defineret endnu, men jeg ved at den er på rette vej, jeg er på vej, det er en proces som tager tid og som jeg håber i har lyst til at påvirke og komme med input til. Så det med tiden måske kan udvikle sig til et slags beauty-forum.

Dulletip:

Et andet forum som er rigtig god til at dele og udveksle med hinanden er forretningen Resecond (Kbh og Aarhus), hvor kvinder bytter kjoler. Du afleverer en kjole og får en ny med hjem. De har også netop lavet en ny app under samme navn hvor man kan bytte alverdens ting og sager med hinanden, helt gratis. Det er et vigtigt budskab og en måde at skåne vores miljø lidt på, med at bytte i stedet for hele tiden at købe nyt. Det har ikke så meget at gøre med beauty, men stadig et godt tip 😉

Processed with VSCOcam with hb1 preset Processed with VSCOcam with hb1 preset

Kærligst

N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Min STORE nyhed koblet med 4 skønhedstips