Hvorfor denne blog?

Hvorfor denne blog?

nelle nelle hvorfor denne blog

Igennem det seneste år er jeg adskillige gange i mit erhverv blevet anbefalet at starte denne blog. Som storforbruger af alt indenfor beauty og arbejde som professionel makeup artist, har mit fokus altid været på kvalitet, funktionalitet og No bullshit beauty!

Jeg møder alt for tit kvinder der fortæller om mislykkede køb og vejledning af skønhedspleje. Makeup produkter de aldrig har lært at bruge, som nu står bagerst på hylden i skabet, piger der bruger timevis på makeup hver morgen, med div. conture og smokey eye tutorials fra nettet, som mest af alt ligner en maske de har taget på deres kønne ansigt.

Med flere og flere ulykkelige historier, gentagende spørgsmål og forvirring. Besluttede jeg for 3 måneder siden, at det var på tide at komme nogle af disse spørgsmål til livs og dertil lave en blog som forhåbentlig kan vejlede og guide kvinder igennem det, der for mange efterhånden er blevet et beauty mareridt.

Bloggen vil frem for alt være ÆRLIG, jeg vil ikke anmelde et produkt jeg ikke syntes virker og aldrig sponsoreres af mærker jeg ikke selv bruger eller tror på. Mit udgangspunkt er ikke at skulle tjene penge på bloggen, men forhåbentlig være med til at give jer forbrugere et overblik, hvor det blive nemt, simpelt og helhedsorienteret. Jeg vil med andre ord, starte fra bunden med noget af det mere grundlæggende indenfor beauty, herunder hudpleje, makeup og kosttilskud samt nogle af de tips og tricks jeg har lært i de år jeg selv, har bevæget mig i branchen. Såsom: Hvordan bruges produktet? Hvorfor? Og hvad skal du være opmærksom på? helt basal beauty viden, så alle kan følge med. Undervejs vil der også komme video blogs, hvor jeg vil forsøge at demonstrere forskellige teknikker, funktionalitet og produkter.

Mit mål er at I læsere får en større viden til jeres beauty køb, så i forhåbentlig er mere rustet til at træffe de valg der er rigtige for jer og hvor produkterne ikke ender i skabet sammen med resten, men istedet bliver brugt MED GLÆDE.

For at det ikke kun er beauty snak, vil der med tiden også komme lidt personlige indlæg på bloggen, da jeg ligesom jer; er et menneske. En kvinde der rummer mere end makeup og beauty, hvilket nogen gange kan være rart og især vigtigt at huske på.

Jeg vil lægge stor vægt på feedback, så bloggen kan blive et mere levende medie med jeres ønsker og input. Jeg håber også at I vil dele ud af jeres egne erfaringer, så andre kan lære af dem og vi alle kan blive klogere.
Husk at I altid kan skrive i kommentarfeltet under div. indlæg og/eller smide mig en mail, som vil blive besvaret hurtigst muligt.

Processed with VSCOcam with c1 preset Processed with VSCOcam with f2 preset

Jeg håber I vil følge med :0) 

Kærligst

N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Hvorfor denne blog?