Week On Fleek!

Min STORE nyhed koblet med 4 skønhedstips

Foto: Frank Lohmann


Hej yndlingslæsere 😉

Nu kan jeg endelig løfte sløret for de nyheder jeg har bjæffet om de sidste 14 dage. Måske har nogle af jer allerede set det på min IG eller Fb, jeg er nemlig blevet SKRIBENT PÅ CHRICHRI.DK.!!

Nyheden blev offentliggjort på Chrichri.dk i går, en nyhed der har ligget på tegnebrættet og ventet i lidt over en måned. Jeg er selvfølgelig MEGA stolt og glad for at jeg på så kort tid i min blogger-karriere allerede er kommet så langt, og så på et SÅ stort og sejt medie som ChriChri.dk. Det er en vild dejlig følelse hvor jeg næsten ikke kan få armene ned af glæde, samtidig med en underliggende usikkerhed “HVAD NU HVIS ALT GÅR GALT” Er jeg overhoved god nok endnu? Hvordan tager folk mon imod det jeg skriver? Ved ikke om det er en kvindeting med en underliggende usikkerhed, eller om det bare er mig, uanset hvad må den godt gå igen, helst NU, tak 😎

Dealen med Chrichri er at jeg hver uge skriver om et emne indenfor beauty. Det kan altså være alt fra hudpleje til makeup. For at alle kan følge med, reposter jeg på bloggen, nogle dage efter, med lidt tillægsord. Her er DU mere end velkommen til at stille spørgsmål! Her er ugens artikel, tag godt imod den 🙂 :

Processed with VSCOcam with hb1 preset

“Vi har sikkert allesammen kæmpet for ikke at ligne dem fra KISS sidst på dagen, med øjenskygge under øjet og fedtet hår. Her kommer jeg heldigvis med 4 gode råd til, hvordan du kan undgå de mest almindelige skønhedsfejl!”

1. Dine vipper falder af?

Øjenvipper fungerer på samme måde som dit hår. Plejer du det ikke, bliver det tørt, genstridigt og knækker. Ergo de har brug for pleje! Husk derfor at pleje dine vipper engang imellem med en olie eller vippeserum, du kan også vælge at styrke dem indefra med B-vitamin eller Silica Undgå at gnide for meget i øjnene i løbet af dagen, og når du fjerner makeup. Brug altid vippebukker inden mascaraen, ALDRIG efter (og uden at hive i vipperne).

2. Tør hud?

Når huden er tør, kan det typisk være tegn på 3 ting:

– At du mangler væske. Det er en kliche, men det nemmeste og tit det vigtigste, nemlig VAND. 2-3 L om dagen. Væskemangel kan nemlig resultere i tør hud, linjer og trist hud. Hvis vand er for kedeligt i sig selv, kan du fx tilsætte citron, mynte eller kulsyre.

– At du renser din hud for meget / for ofte. Jeg anbefaler at du kun renser din hud om aftenen inden sengetid, med en mild rensemælk eller balm uden sæbestoffer.

– Glemmer at exfoliere. Nej jeg mener ikke med den grovkornede skrubbemaske! Men en let exfoliering dagligt, gerne om morgenen i stedet for rens. Det fjerner de døde hudceller og sætter gang i celleproduktionen, der fornyer huden. Det fjerner også det øverste tørre hudlag, som begrænser gode produkter i at trænge ned i huden. Husk altid at bruge en god creme bagefter.

3. Fedtet hår?

Får du hurtigt fedtet hår efter hårvask, hvor håret klasker og falder sammen?

Den største fejl de fleste begår er, at de vasker håret for tit! Vasker du håret for tit øger du den naturlige produktion af fedt i hovedbunden, der gør håret fedtet. Håret har enormt godt af olierne fra hovedbunden og brug for dem, til at skabe balance. Vask max håret 1-2 gange om ugen, stræk den gerne så længe som muligt (tørshampoo er din ven). Du vil se at både hovedbund og håret med tiden vil blive mindre fedtet og stærkere.

4. Øjenmakeuppen ender i fede linjer over øjet i løbet af dagen? 

Mange har udfordringer med at holde øjenmakeuppen på øjenlågen, intakt, hele dagen. Her er løsningen meget simpel og enkel, den hedder PRIMER. Primer virker som lim på papir, den ?limer? øjenmakeuppen på øjet, så den hverken ender i fede linjer over eller under øjet. Alle kvinder, der bruger øjenmakeup, bør investere i en primer!

Dulletip:

Husk at vaske dine makeup pensler! Der kan hurtigt nå at samle sig en del bakterier mellem hårene, så derfor er det vigtigt at vaske penslerne jævnligt.Vask dem i lunkent vand med en silikonefri shampoo, hvis du er rigtig god, giver du også penslerne lavet af naturhår en omgang balsam 😉

Kærligst

N

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at der her tale om en anmeldelse af et/flere produkter, som jeg har modtaget og er blevet glad for. Jeg har ingen økonomisk interesse i at skrive om emnet blot en lyst om at viderebringe nogle gode tips.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Week On Fleek!