VEJEN TIL ET FLOT OG SUNDT SMIL

Nem hverdagsmakeup på under 10 min!

nelle_noell_hverdagsmakeup

Det er ikke altid vi lige har alverdens tid om morgnen, til at smukkesere os – så derfor er det en rigtig god idé at have en god go-to hverdagsmakeup, som er let at udføre på de travle dage! Her får du derfor en nem og overskuelig guide til en lækker hverdagsmakeup, på under 10 minutter!

1. Ansigt

Når du har lagt din dagcreme og givet den et par minutter til at tørre, er du klar til din base. Tag altid udgangspunkt i din hudtype når du vælger en base. Har du fedtet hud, så gå efter en oliefri foundation eller pudder. Omvendt er din hud tør, er det bedst med en DD eller CC creme, der foruden farve, giver en masse fugt. Uanset hvad du vælger, er det altid en god ide at fiksere makeuppen med pudder, de få steder hvor der er brug for det. HUSK Less Is More?!

Produkter: CC creme fra Green People og Mineral Foundation fra IDUN, 319 kr. I kan læse mere om baser HER

step1_nelle_noell_hverdagsmakeup

2. Blush

Nu skulle din hud gerne være ensartet. For at genskabe gløden i ansigtet og tilføre flere dimensioner, er blush her, et must. Igen her, er det godt at gå efter hvad passer din hudtype bedst. Tør hud fungerer typisk bedst med en cremet blush for længere holdbarhed og naturlig finish. Hvorimod den fedtede hud fungerer bedst med en pudder-blush. Produkter: Mineral blush fra IDUN i farven, smultron, 235 kr.

3. Nu til brynene!

Her er min erfaring at det nemmeste, letteste og mest naturlige produkt at farve, skabe volume og holde brynenes form med, er en farvet bryn-gel. Du reder gelen ind i brynet og former det som du har lyst til. Det er nemt og holder hele dagen. Mangler du lidt hår i brynene eller vil du skabe mere fokus på form, kan du eventuelt tegne det op med en brynpen eller øjenskygge.

Vælger du en brynpen så gå efter en tynd én, hvor du kan tegne små hår ind i brynene. Husk altid at blende stregerne med en brynbørste. Er du mere til øjenskyggen, så gå efter en (i 70% af tilfældene en kold brun) farve 1-2 toner mørkere end din egen farve. Brug altid en skråpensel til at påføre farven i brynene. Det er absolut det bedste værktøj og giver efter min mening det bedste resultat. Jeg kommer til at skrive en uddybende guide om bryn. Stay tuned.

Produkter: Maybelline Eye Brow Drama, 79,95 kr.

4. Mascara

Så er det tid til mascara. Start altid med at bukke vipperne med en vippebukker. Vurder derefter dit behov. Vil du have sorte og definerede vipper? Måske er en brun let primer nok? Eller et helt naturligt look, blot med lidt vaseline på vipperne? Hvis din mascara tit ender under øjnene i løbet af dagen, kan det være en fordel, med pudder under/op til øjet. Det forhindrer katastrofe looket. Produkter: Mascara Rebel Eyes fra Gosh, 129,95 kr.

vipper-nelle-noell

5. Læber

Medmindre du ønsker en læbestift, synes jeg, at en enkel læbepomade eller let-farvet læbeolie er nok til et hverdagslook, som samtidig plejer og forbereder læberne til læbestift.

Hvis du mangler flere tips til en god læbepleje, har jeg skrevet et tidligere indlæg her” Tørre læber?”
God fornøjelse!

Kærligst
N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

VEJEN TIL ET FLOT OG SUNDT SMIL