Sommer face-savers

Er dine drømme store nok?

nelle noell hvad drømmer du om drømme

Får du nogle gange spørgsmålet – eller stiller du det selv? Hvad drømmer du om? Det kan være små som store ting, og det er godt at have drømme. Men du behøver ikke have vilde drømme, for at det kan være drømme. Nogle gange kan andres drømme virke så overvældende og fantastiske, at dine egne blegner i forhold til. Men du skal ikke opfinde drømme for at passe ind. Du må drømme om lige det, du vil.

 

Måske skal vi også lige vende diskussion realist/idealist. Der er ikke noget i vejen for at være lidt af begge dele eller være det ene eller det andet. Men drømme har du nok uanset hvad. Men hvordan føles det, når din veninde drømmer om at flytte til den anden side af Jorden, mens du drømmer om at få en egen have? Er din drøm så for kedelig? Realistisk? Uambitiøs? Nej. Det er DIN drøm, og den er ligeså ægte som en hver andens.

 

Omvendt hvis du har vilde drømme – backpacke et halvt år i Asien, flyve i luftballon eller hvad det kan være – så skal du ikke føle, at det er for stort og uopnåeligt. Du skal gå efter det, som du drømmer om. Du skal ikke sammenligne dine drømme med andres. Du ved, hvad der er vigtigt for dig, og hvad der vil give dit liv mening. Dit liv, din sandhed, dine drømme.

 

Det er selvfølgelig også vigtigt at huske dit hverdagsliv, for du kan ikke leve på dine drømme. Forstået på den måde, at hvis du ikke er tilfreds med livet 90% af tiden, kommer de 10% ikke til at veje det op. Store oplevelser og drømme, der går i opfyldelse kan bringe dig lykke og tilføre værdi til dit liv. Men du må ikke jagte drømmene og glemme det, der er indimellem.

Læs eller genlæs: Har du også destruktive mønstre?

Og så må en drøm også godt være uopnåelig. Du må gerne drømme om at komme til Mars, selvom det nok ikke er inden for rækkevidde. Det vigtigste er, at du ikke ser dig blind på hverken drømmen eller hverdagen. De to skal gerne gå hånd i hånd. Og der er trods alt forskel på drømme og målsætninger. Drømme skal ikke vejes og måles. De skal føles.

Hvad drømmer du om?

Kærligst

N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Sommer face-savers