Den gode uge med en ny titel

Min historie om to store tab i livet

min historieVi har alle en historie, en vi alle lever med, en vi alle bærer rundt på. Hver og en helt unik for den vi er som mennesker.

Min historie er en af de lidt kringlede af slagsen, en der på det seneste har fyldt en del både i det private og her på bloggen.

Nok specielt fordi det nu er lidt over et år siden min far meget pludseligt døde. En død der, ligeså underligt som det lyder, både var fyldt med sorg og forløsning. En død utrolig mange har spurgt ind til efterfølgende og en død jeg ikke rigtig har talt så meget om siden.

Det har været et ret langt bearbejdningsforløb, at komme igennem. Da det hele skete så pludseligt, underligt og meget uvirkeligt. Jeg tror først det er nu, et år efter, jeg har samlet puslespillet og fundet ud af hvor prikkerne præcist skal placeres.

Døden er aldrig sjov at mødes med, specielt ikke hvis den kommer for tit på besøg. På 4 år mistede jeg begge mine fædre til selvmord.

Min pap-far var i mit liv i 12 år og derfor den faderfigur jeg havde som ung. Da han døde var jeg med til at identificere ham på lighuset i en kælder på Roskilde hospital. Det eneste jeg husker var chokket ved at se indtørret blod ud af alle sprækker: øjne, næse øre og mund. Det lignede en eksplosion indefra. Et forfærdeligt syn jeg for altid vil have på hornhinden og aldrig nogensinde vil opleve igen.

Min anden og rigtige far, fik jeg aldrig sagt farvel til, heller aldrig rigtig hej. Vi havde ikke kontakt i 10 år inden hans død og jeg fik først besked om døden en måned efter han var begravet. Det er uden tvivl det mest uretfærdige livet nogensinde har tilbudt mig. Noget jeg nok aldrig rigtig kommer til at acceptere, men lever med.

Læs også: Om uretfærdighed

Da der igennem det sidste år er kommet en del nye ti,l her på bloggen. Har jeg valgt at samle ”Min Historie” som en ny fane, på bloggen. Så du forhåbentlig også kan følge med når jeg skriver om min fortid, eller svære følelser i nutiden der bæger præg af min opvækst. Du kan søge på “Min historie” i søgefeltet eller under “Nelle Tanker”.

Samme sted vil du også kunne finde indlæg fra mit stressforløb og lidt omkring min relation til min mor. Håber det kan skabe lidt klarhed og overblik, til de nysgerrige 😉

Dulleinfo: Selvom livet engang imellem byder på svære og uretfærdige følelser, må man aldrig glemme at livet altid går videre. Den sorg man føler nu bliver nemmer med tiden. Det lover jeg!

Kærligst

N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

4 kommentarer

 • Monika

  Jeg vil så gerne skrive noget klogt og varmt til dine ord, men det kommer hurtigt til at lyde fortærsket for fx læger tiden ikke alle sår, og man kommer ikke nødvendigvis til at kunne acceptere de ting der er sket.
  Det kan dog lykkedes at slutte fred med oplevelserne og leve med det, og bruge det i relation til andre. Ofte er de mennesker der har mistet mest, de mest empatiske jeg kender.
  Jeg har selv mistet et par stykker der var meget tætte på mig, og disse sommermåneder rummer også årsdagene for deres bortgang. Jeg prøver at huske dem for det de var for mig. Og mindet om min morfar kommer fx til udtryk når jeg cykler forbi blomstrende syrener 🙂 Varme tanker til dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nellenoell

   Det er en utrolig fin besked du har skrevet, tak. Jeg er helt enig med dig, man kommer ikke altid til at kunne acceptere, men man lever videre.
   Det er et smukt minde med syrenerne – jeg sender varme tanker tilbage <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sorg tager tid. Jeg blev selv overrasket over, hvor svært det var for mig at miste min svigerfar (som var min eneste rigtige far) – det er 1 1/2 år siden, og jeg savner ham stadig hver eneste dag. Jeg prøver at huske at glæde mig over alt det gode han gav mig og lærte mig, men sorgen vil jeg nok altid bære med mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nellenoell

   Puha ked af du også har mistet en far i livet. Død er bare en satan på alle måder, specielt fordi man intet kan stille op og vi alle skal bliver ramt af døden på et tidspunkt.

   Kærligst
   N

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Den gode uge med en ny titel