TØRRE LÆBER?

HVEM ER NELLE NOELL EGENTLIG?

 

Hvem er Hende Nelle noell Nelle Noel om mig

Da jeg er ny herinde, og i er mange nye der følger med, tænkte jeg det var et godt tidspunkt at præsentere mig selv og dertil bloggen.

Jeg hedder, sjovt nok, Nelle Noell 😉 er (snart) 29 år, bosat på Nørrebro i en andelslejlighed jeg købte for 6 år siden. Her bor jeg med den bedste af alle katte i verden Miss Emma. Vi har fuldt hinanden i tykt og tyndt, lige siden jeg hentede hende på et internat for ca. 9 år siden. Her lovede jeg at passe på hende og det løfte har jeg holdt, hun er noget af det vigtigste jeg har #grazycatlady.

Jeg startede bloggen for et år siden, efter anbefalinger fra min tidligere chef på Costume, den søde Anne Mønsted. Jeg spurgte hende dengang hvad jeg skulle gøre, hvis jeg gerne ville have min skønheds-viden ud til kvinder, uden om magasiners mange regler. Hun svarede “du skal starte en blog”, 6 måneder efter var bloggen online. Målet var at det skulle være en holistisk skønhedsblog. Jeg ville formidle alt den viden jeg efter 8 år i Beauty-branchen havde tillært mig, så kvinder fik et overblik over hvad de skulle vælge af produkter, hvorfor, samt mine erfarede tips og tricks. Jeg ville spare Dig for fejlkøb, guide igennem beauty-junglen og toppe det med den indvendige hudpleje for et holistisk og helhedsorienteret syn. 3 måneder efter jeg startede bloggen kom jeg på chrichri.dk som skønhedsekspert og 6 måneder efter gik jeg ned med stress!

Ikke grundet bloggen eller mine artikler på chrichri, men fordi jeg ved siden af også studerede, netop havde mødt en fyr og havde alt for høje forventninger til mig selv. Den drejning gjorde det umuligt for mig at blogge om skønhed, når livet på det tidspunkt, handlede om alt andet(Læs evt. HER).

Siden, har jeg blogget om præcis de ting der fanger mig i livet, de kriser, tanker og livsudfordringer livet også indebærer#nelletanker. Præcis som jeg oplever det, på en ret u-filtreret måde, da jeg tror på at ærlighed er vejen frem i livet og til mennesker.

Min hobby er stadig Beauty så det pryder selvfølgelig bloggen og målet er stadig det samme, blot med flere vinkler. For 2 måneder siden startet jeg oveni en YouTube kanal med den skønne Karina Noa, hvor vi nærmest ikke taler om andet end beauty.

Jeg håber du har lyst til at følge med, har du spørgsmål er du ALTID velkommen til at skrive til mig her, i min mail eller på IG @Nellenoell.

 

Kærligst

N

4 kommentarer

 • Camilla

  Er vild med at læse din blog nelle uanset om det omhandler beauty eller tanker ☺️ Er endnu mere vild med dig og karina’s videoer hvor jeg bruger mange af jeres tips og tricks 🙏🏻😬😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nellenoell

   TAK<3 Det er så fedt, at så mange allerede følger med på YouTube. Vi hygger os enormt meget med at lave det, så det er bare helt perfekt at det samtidig giver folk noget at se på. Glæder mig SÅ meget til december, hvor vores julekalender bliver skudt i gang!! Rigtig god weekend Camille og tak for de søde ord, det er sådanne kommentar der gør at de mange, mange timers arbejde giver mening. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anni

  hej 🙂 jeg er forholdsvis en ny føler og jeg syntes det er en god blog du har fået bygget dig! jeg elsker samarbejdet med karina noa og jeres youtube filmer hyggelige og informative, som jeg kan bruge!! 🙂 Også som person er du meget inspirerende at følge og din ærlighed er jo alt værd! keep up the good work!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nellenoell

   Hvor er du bare sød! Trillioner af tak, det er jeg super glad for at høre 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

TØRRE LÆBER?