SÅDAN UNDGÅR DU SOLSKADER

MANDAGS-HADELISTEN

Indlægget indeholder reklamelinks

Reklamelinks er markeret med *

Nellenoell hadeliste, yoga, kvinder free bleeding mandag

Det er mandag. Min weekend har været rimelig turbulent, primært op af bakke. Jeg har sovet fire timer i nat, er RIMELIG træt, så fra mit rummelige og meget overskudsagtige indre kommer her en mandagshadeliste:

1. Free bleeding typerne

Kære Medsøstre, STOP DET NU! Jeg kan sagtens forstå, at det kan være ubehageligt at bruge hygiejnepræparater. Der er ingen, der syntes, at det er en fest. Heldigvis er løsningerne mange fx menstruationskoppen. Det kan for nogle være lidt for blød velour og røgelsesagtigt, men det er virkelig en god løsning. Hvis det i stedet handler om ligestilling, at vi som kvinder ikke skal lade os begrænse og bare give slip, så vil jeg foreslå dig at gå ud i skoven og råbe; Råb igennem! Der er tydeligvis noget, du skal ud med. Bare du stopper med at bløde alle vegne Det er ikke hensigtsmæssigt for nogen og svært at forklare børn, at der er krig i dine bukser*.

2. Følgere

Efterhånden bliver alle, især bloggere, målt på følgere på de sociale medier. Selvfølgelig er det med til at indikere, hvor bredt dit budskab/dine billeder kommer ud, men det fortæller intet om, hvor relevant dit indhold er, hvor du er om et år eller to, og måler slet ikke dine succeskriterier, – mere hvor mange bikinibilleder der bliver lagt ud. Hvad med at måle ud fra indhold?

3. Kvinder der måler sig med hinanden

Jeg forstår det godt. Der er smukke kvinder alle steder, især på de sociale medier. Vi ser dem konstant. Men de kvinder er ikke dig, de bliver ikke dig og derfor er der ingen grund til at måle sig med dem. Overvej i stedet, hvem du er, hvad du kan og hvor du gerne vil hen i livet og i forhold til dig selv, hvordan du bliver den bedste version af dig? Det er faktisk kun der, det er værd at sammenligne og det eneste sted, du aktivt kan gøre en forskel for dig selv og dit selvværd.

4. Tindergenerationen

Der skal kæmpes i et forhold. JA, det er til tider pisse hårdt, men ingen kommer udenom. Det nytter ikke noget at ?swipe? til den næste, så snart der opstår problemer, for de kommer uanset hvem du møder. Der vil altid findes en derude, der er pænere, højere og med nogle sødere svigerforældre. Men gider du lede hele livet? Måske var det værd at stoppe op og se hvordan det hele udvikler sig der, der hvor du er nu?

5. Folk, der snorker

Jeg hader, når folk snorker. De værste tanker kommer op i mig, når jeg ligger ved siden af en, der snorker, og ikke kan falde i søvn. Heldigvis snorker min mor, mine bedste veninder, min kæreste og min kat! Fik jeg sagt, at jeg kun har sovet fire timer i nat?

Dulletip: Har du flere punkter, der skal tilføjes listen så skriv dem endelig i kommentarfeltet. Måske laver jeg en ny hadeliste næste mandag. God aften 😉

Kærligst

N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

SÅDAN UNDGÅR DU SOLSKADER