Shading med KAT VON D BEAUTY - video

Oldie But Goodie

Processed with VSCOcam with g3 preset

“Oldie But Goodie”  er et indlæg hvor jeg hver måned vil fortælle jer,  hvilke produkter jeg simpelthen ikke kan undvære. Produkter der ikke er helt nye på markedet, men bare virker. Dem jeg altid vender tilbage til, som endnu ikke er blevet erstattet af noget andet, og jeg tvivler på nogensinde gør.

I denne måned er mit ” Oldie But Goodie” Sard Kopenhagen No. 1 arganolie med guldstøv. Nøj!! Hvor er jeg vild med den..

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Arganolien er 100% økologisk, naturlig og tilsat guldstøv samt allergenfri duft. Den kan derfor også bruges af de fleste allergikere, både i håret, ansigtet og på kroppen. Jeg er vild med de mange anvendelsesmuligheder den har, samtidig med at den virker nærende og blødgørende på huden. Jeg bruger den hele året rundt og er en af mine absolutte  musthaves!

Dulletip:

Grundet indholdet af guldstøv kombineret med den nærende arganolie, giver den et fantastisk, lækker glow på huden. Jeg bruger den især hvis jeg skal vise ben, arme eller kraveben frem, hvor den fremhæver og gør det hele lidt mere lækkert. Bruger den også i ansigtet under min foundation, for at give huden ekstra glød og næring til de kolde efterårsdage. Jeg synes den supplerer min dagcreme rigtig godt, ved at give ekstra beskyttelse til huden, især nu hvor minusgraderne er på vej. Den opvejer også den lidt grå og triste hud man kan få og sørger for at huden ikke tørrer ud.

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Du kan købe Sard Kopenhagen Nr.1 m. guldstøv på Apoteket eller online her.

Kærligst

N

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Shading med KAT VON D BEAUTY - video