Tips til de tørre læber, her er 7 der hjælper

Oldie But Goodie December- der får dine bryn til at gro

Denne Måneds ” Oldie But Goodie” Er en du helt sikkert har hørt om, den findes i flere variationer og brands – jeg har valgt den sikre, dyre og den jeg ved VIRKER på dine bryn!

Jeg taler selvfølgelig om M2 BEAUTÉ EYEBROW RENEWING SERUM!

Processed with VSCOcam with hb1 preset

De fleste af os har overplukket vores bryn, som helt unge teenagere, dengang var helt tynde bryn BOMBEN, i dag – NOT SO MUCH!  Jeg hader lidt mig selv for at have smadret mine bryn dengang og får helt sikkert aldrig de bryn tilbage, som jeg er født med, men har fundet ud af at M2 Eyebrow hjælper mig langt hen ad vejen og tror aldrig jeg tør stoppe med at bruge den igen..

Jeg har brugt M2 brow siden September, hver aften inden jeg går i seng. Har formet mine bryn 2 gange på ny, i løbet af disse måneder, hvilket er mere end året inden jeg begyndte på M2 Brow – det er VILDT!  Bryn gør åndsvagt meget for ansigtet og formen på brynene, er med til at forme dit ansigt på ny – Buskede, shapede, små, store, opadgående eller nedadgående bryn giver alle et helt andet og nyt udtryk i ansigtet – jeg er vild med det!

Se før og efter billeder af bryn efter brug af M2 BEAUTÉ, virker det?

Se før og efter billeder af bryn efter brug af M2 BEAUTÉ, virker det?

Se før og efter billeder af bryn efter brug af M2 BEAUTÉ, virker det?

 

Det eneste lille minus jeg kan finde ved M2 Brow, er prisen. Den koster omkring 1.000 kr. afhængig af hvor du køber den. Det er for de fleste en lidt pricy affære, jeg har derfor regnet lidt på det og forhørt mig blandt veninder der selv bruger M2 Brow eller M2 Lash, hvor langt tid deres serum gennemsnitligt holder. Jeg er kommet frem til ca. 8 måneder hvilket er 125 kr. du bruger om måneden på flotte bryn. Det er faktisk mindre end 4 Latte om mdr. I rest my Case! 😉

Dulletip:

En brow mascara er uanset hvilke bryn man har, ALTID en god ide. Har nævnt den før og gør det lige igen. Browdrama fra Maybelline er genial, du kan læse mere om den her ” Budget venlig beauty ” og er du interesseret i sidste måneds “Oldie but goodie” er den her: Oldie But Goodie

Kærligst

N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Tips til de tørre læber, her er 7 der hjælper