EVO GIVEAWAY: Vind 3 hårprodukter.

Shading med KAT VON D BEAUTY – video

Processed with VSCOcam with f2 preset

Jeg har muligvis set alle afsnit af Miami INK og L.A. INK også mere end en gang! Jeg er vild med serien fordi den viser en masse kreativitet, med smukke tatoveringer og farvekombinationer, præsenteret af inspirerende og seje mennesker som Kat Von D.

Jeg havde derfor også nerver på og høj puls da jeg trådte ind i den smukke Nicolaj Kunsthal, fyldt med makeup, pressefolk og NÅ JA selveste Kat Von D ( FAN – SKRIG). Hun var ligeså sej og gennemført som man ser på tv, mens hun fortalte om ? KAT VON D BEAUTY?. Serien lanceres i Sephora til november med “Shade & Light Contour palette” og “Shade & Light Contour brush”. I paletten er der tre farver fra lys til mørk, og en pensel med to hoveder, en til at lave skarp kant og en til at blende. Resten af serien kommer til februar 2016. I kan godt glæde jer!

Det specielle ved netop KAT VON D BEAUTY, er at farverne er meget pigmenterede, langtidsholdbare ( 24 timer på næsten alt) og cruelty-free. Hvilket betyder at der ikke er brugt dele fra dyr til produkterne og at penslerne derfor er lavet med kunsthår. For mig der er en stor dyreven, er det et KÆMPE WIN og KAT får en ekstra HIGH-FIVE herfra.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Jeg har lavet en lille video, hvor jeg viser jer hvordan jeg selv shader mit ansigt med contour og highlight fra paletten, i farverne “Shadowplay” og ” Lyric”. Det gør jeg for at indramme ansigtet på en naturlig måde uden at “ændre” for meget – langt fra THE KARDASHIAN WAY! 

Dulletip:

Når du shader (former ansigtet) er det vigtigt at tage udgangspunkt i DIT ansigt, fordi din veninde gør det på en måde, betyder det ikke at du skal gøre det samme, der er er nemlig forskel på ansigtsformer. Det ? perfekte? ansigt er ovalt og symmetrisk med lige langt mellem det øverste af panden og øjnene, mellem øjnene og næsen, og mellem næsen og hagen. Man shader typisk det der afviger fra denne form, eller hvis man selv ønsker at dæmpe eller fremhæve noget. Når du shader kindben skal linien gå fra det øverste af øret, hvor kindbenet starter, til to fingres længde fra dit smil slutter. Ikke under og ikke over, men direkte på linien. 
Contour: de steder du ønsker mindre, med en mørk farve i 1-2 toner mørkere end din egen.
Highlight: det du ønsker at fremhæve, med en 1-2 toner lysere farve end din egen. 

Kærligst

N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

EVO GIVEAWAY: Vind 3 hårprodukter.