Får du nok?

Huden er kroppens største organ, sir’det bar’!

Processed with VSCOcam with hb1 presetDet meste af vores hud befinder sig på kroppen, en mindste del i ansigtet, desværre er der mange af os der liiiige glemmer det engang imellem. De fleste fokuserer på ansigtet, fordi det er det første vi ser, i mødet med andre mennesker og langt hen af vejen det der skaber førstehåndsindtrykket.

Især her i vinterperioden, hvor kroppen er pakket væk, er der en tendens til kun at fokusere på ansigtet. Selvom kroppen er beskyttet mod vinterkulden, har den stadig brug for pleje og beskyttelse, især fra radiatorvarmen!

Jeg har længe eksperimenteret med alverdens bodylotions og cremer, og sværger altså til Body oils! Det er ret basalt, naturligt og ikke særlig luksuriøst – men virker! Olier plejer i dybden, nærer og virker på den tørre hud. Man skal lige vænne sig til at det fedter lidt mere, til gengæld er det nemt tilgængeligt (f.eks i køkkenet), billigere og MEGET bedre for huden. Her er mine favoritter:

Kokosolie: Er blevet et universelt vidundermiddel og der findes nærmest ikke det du ikke kan bruge kokosolie til. Til kroppen er det også genialt, jeg plejer at smøre mig ind om aftenen inden sengetid, så jeg ikke fedter om morgenen hvor jeg skal i tøjet. Et godt tip er også at spise en skefuld om morgenen, det er med til at stabilisere blodsukkeret igennem dagen.
Human + Kind: Der er en blanding af forskellige olier f.eks Jojobaolie, solsikkeolie og med vitamin E. Dufter neutralt.
Sard Kopenhagen Arganolie: Jeg har både den med guld (Oldie But Goodie) og den med duft fra fersken, rose og melon. Det er vist ikke en hemmelighed at jeg ELSKER Sards produkter!
Mirins Rose body oil: Der dufter lidt af rose og har en vanvittig flot flaske fyldt med tørrede rosenskud.

Dulletip:

Hvis du lige vil forkæle dig selv lidt ekstra, er her en opskrift på en DIY Bodyscrub! Afhængig af størrelse på den krukke du vælger at fylde op, skal du mikse 1/2 kop kokosmælk (den fede) med 1/2 kop sukker og 1-2 spsk. kokosolie, kan evt. varmes op inden.
Alternativ til denne scrub er at mikse resterne fra din friskkværnede kaffe eller almindelig sukker og blander det op med den olie du har stående. Det kan vælge alt fra oliven til kokos. Uanset hvad du vælger vil det give dig en dejlig blød og frisk hud bagefter. Enjoy 🙂

Kærligst

N

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at der her tale om en anmeldelse af et/flere produkter, som jeg har modtaget og er blevet glad for. Jeg har ingen økonomisk interesse i at skrive om emnet blot en lyst om at viderbringe nogle gode tips.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Får du nok?