Nem og smertefri hårfjerning - Annonce

3 gode tips til dig

tre gode tips til digEt foredrag der rammer dybt, en workshop der hjælper dig med at finde hjem i dig selv og et sommerferie tip på budget.

Det er længe siden jeg har lavet en mandags-update, så tænkte det måtte være på tide. Mine ugentlige mandags anbefalinger har som sagt været lidt på hold, ikke fordi der ikke har været nok at skrive om, tværtimod har jeg ikke vidst hvor jeg skulle starte.

Har med andre ord haft gang i virkelig mange forskellige projekter, rejser og selvudviklings-ture. Men tiden til fordybelse og fordøjelse af alt der er sket har været begrænset. Det er den næste tid nu sat af til :0)

I første omgang kommer her mine tre bedste tips p.t..

Har du andre gode for den kommende uge eller måned, så tilføj dem endelig i kommentarfeltet. Samt har du et specifikt emne du gerne vil læse mere om, så lad mig det endelig vide.

Rigtig god sommerdag <3


1. Først bliver jeg simpelthen nødt til at fremhæve Carolinas og min online workshop: Bliv dig selv d. 3 juni.

Det er en workshop vi har arbejdet en del på og jeg alle steder bliver bekræftet i er netop dét mange kvinder har brug for LIGE NU! Det er en workshop der går dybt, både på det spirituelle og de mere jordnære emner med store referencer til eget liv.

Meget af det vi har lært selv og hvilke tips vi vil give videre til andre kvinder der også ønsker at finde hjem i dem selv. Hjem til ro, nærvær og kærlighed dybt inde i dig. Du kan finde DIN plads lige Her; Bliv dig selv (der er begrænset med pladser).

2. I den helt anden boldgade er dette andet tip, til dig der er rejselysten, men måske ikke har råd. Her kan jeg altså anbefale at tage til Silkeborg. Men bussen koster det ca. 150 kr. Hver vej, af 4 timers varighed, og så er du i en af Danmarks smukkeste byer. Naturen i Silkeborg er fuldstændig fantastisk og føles virkelig, som at være i udlandet. Generelt gemmer Danmark altså på en masse små skjulte skatte, hvis man gider lede.
3. Har du på den anden side mere brug for dybe indtryk der rammer direkte i sjælen og virkelig får dig til at sætte pris på det du har, så holder Jan Grarup foredrag i DGI-byen på onsdag d. 16. Det er virkelig værd at tjekke ud og giver dig alt grund i verden til at være dybt taknemmelig for netop dét DU har.
Kærligst
N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Nem og smertefri hårfjerning - Annonce