Mascara tip også til dig med vippeekstensions

Den gode uge, tre timer bagud

den gode uge tre timer bagud duolac beaute pacifiqueMandag er startet i lavt gear, tre timer bagud. Da vækkeuret ringede 7.30 sov jeg videre frem til 10.30. Man burde mene jeg var veludhvilet nu, men føler der skal en meget STOR kop kaffe til, før jeg gør nogen som helst produktivt i dag!

Hvordan er din mandag startet? Var den god, er du mon på festival, ferie eller godt i gang på arbejde?

Resten af denne, forhåbentlig mere produktive, uge kommer til at byde på spændende freelance møder og hjemmearbejde. Det er heldigvis blevet ferie for de fleste hvorfor der de næste uger ikke er særlig mange møder og events at deltage til. Virkelig yndlings periode på året.

 

Det er selvfølgelig også sjovt at komme ud, dresse up og få en masse oplevelser med i bagagen, men det er virkelig også godt når alt står lidt stille for en stund og der er tid til fordybelse, nyde nuet og plads til at fokusere på de små fine ting ved hverdagen. Dem har jeg i hvert fald selv svært ved at huske, når alt går højt.

Så er der også en fødselsdag der skal planlægges. Theis har nemlig fødselsdag på lørdag og ønsker sig, som de fleste mænd, intet. Den sværeste gave nogensinde. Så nu overvejer jeg i stedet at planlægge en sjov dag med oplevelser eller god mad. Jeg er virkelig ikke god til den slags, har du forslag til sjove, skøre eller smukke ting at opleve, spise eller give så sig endelig til!


Hvad sidste uge angår, var den også dejlig fredfyldt.

Med et skønt event på NOHO af Duolac mælkesyrebakterier og foredrag med den smukke Sara Torvallback. En kvinde der bor halvt Bali, halvt København. Hun troppede op i de smukkeste gule Bali bukser og sommervibe – det fik mig virkelig til at savne Bali. Muligvis mit yndlingssted på jord <3

den gode uge tre timer bagud duolac beaute pacifique

Så var der fest! 20 års jubilæum af Beauté Pacifique med rød løber og det helt store gallatøj. Jeg havde ikke lige nærstuderet invitationen, så jeg kom selvfølgelig i mine slidte converse sko (typisk mig) og troede det ville tage en times tid.

den gode uge tre timer bagud duolac beaute pacifique

Efter 5 timer, en tre retteres middag og Lis Sørensen på scenen måtte jeg takke af. Det endte dog med at blive en helt igennem skøn aften. Næste gang sørger jeg lige for at forberede mig lidt bedre ;0)

Jeg håber din uge må blive præcis som du ønsker den

 

Kærligst

N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Mascara tip også til dig med vippeekstensions