Budget tip: Til dig hvis hud, skrænter af vinterkulden

Weekend – tid

weekend tips hvad skal du lave i weekenden gratis yoga nellenoell.dk pinterest

billede fra Pinterest

Weekenden er om hjørnet, og min er spækket med gode, søde aftaler En SØD dag fyldt med chokolade på årets chokoladefestival, meditere med min Head Space app, hygge med manden min, måske løbe en lille tur, forhåbentlig til foredrag med sejeste Hella Joof og yndlingsyoga på søndag. Jeg glæder mig allerede!

Hvis du endnu ikke ved hvad din weekend byder på er her lidt personlige favoritter:

Fri yoga!

Uanset om du er ny eller garvet yogi, har en time eller 20 minutter – kan du helt sikkert finde den yoga der passer DIG. Bedst af alt er, at du kan gøre det når som helst og hvor som helst, så længe du blot har en måtte og internetforbindelse. Her får du endda 14 dages gratis træning!

Weekend scrub

Efter yoga kan du jo passende pleje krop og ansigt med en lækker nem ansigtsmaske eller Body scrub – direkte fra køkkenet 🙂

Det nye smart.

Podcasts er jo det nye, fordi det er nemt og findes alle steder, når blot du har telefonen med dig. Jeg er stadig grøn på området, men langsomt ved at blive fan af konceptet. Specielt er der to podcasts jeg lytter til hver weekend. Den ene kender du helt sikkert, det er selvfølgelig Mads & Monopolet, som altid leverer sjove dilemmaer. Den anden er måske ny for dig? Den hedder Martiny podcast, en podcast af en skøn kvinde med sunde og gode refleksioner, jeg personligt kan identificere mig enormt meget med. Hendes tanker afspejler ret godt livet i slut 20’erne, så tror ret mange af jer også vil finde emnerne interessante. Begge kan findes på navn, i Podcast- appen 🙂

Smuk afslapning.

Er du mere til afslapning og en god serie, kan jeg anbefale Netflix’s ”Tales by Light”. En meget smuk dokumentar hvor man følger 6 anerkendte fotografer bevæge sig ud i verden, for at indfange de bedste billeder. Her er vi med under og over vandet, og får indblik i en vanvittig smuk natur!

Håber du kan bruge disse tips og får en fantastisk weekend.

Kærligst

N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Budget tip: Til dig hvis hud, skrænter af vinterkulden