SPINATAFTALEN

EN UGE MED RO & INDSIGT

yogaDenne søndagsbilledbog, bliver lidt anderledes, mere føle, føle og faktisk slet ikke som en billedbog!?Jeg har i ugens løb, øvet mig i at koble lidt af, ikke konstant arbejde eller sidde foran skærmen, tage billeder eller være på IG. Men i stedet være mere tilstede og trække vejret. Det er en KÆMPE udfordring at bevare roen og være i nuet –  især som blogger! Der er altid arbejde, møder og events man skal deltage til, ikke at jeg klager, men mit job er at dokumentere en stor del af mit liv hvilket kræver at jeg (konstant) er på telefonen.

Med tiden kommer der nok en bedre balance i tingene og jeg bliver bedre til at holde fri, indtil videre øver jeg mig 🙂  Derfor har jeg også været ekstra spændt på denne weekend – en hel weekend med fordybelse og min første Copenhagen Yoga Festival!

En HEL weekend fyldt med yoga, -alverdens slags yoga, vegge-mad og hygge. Det har været enormt befriende at koble af, komme væk fra skærmen og ned i kroppen. Jeg har desværre ikke fået praktiseret særlig meget yoga på det sidste, da jeg ikke har følt at tiden har været der og nok i virkeligheden også har været bange for at se hvad der lurede under overfladen.

Generelt er jeg ikke særlig god til at mærke efter (det ved i vist godt efterhånden) i min hverdag, da der skal et vist tempo til at komme igennem dagen. Med skole, møder, events, blog og kæresteliv.

Et tempo der, hvis jeg skal være helt ærlig, ikke altid er helt sundt. Ja, Ja, jeg ved det godt, jeg skal passe på mig selv og det må jeg nok bare erkende at jeg er den værste til!

Derfor har det været ekstra godt at mærke igen, mærke min vejrtrækning, mit hjerte, min mave, ben og de fødder der hverdag hjælper mig frem i verden, også lidt hårdt. For selvfølgelig er der også sorg forbundet med at mærke, hvis man har været fræværende fra sig selv.

En af yogalærerne sagde i går at det var midt i smerten, den største udvikling lå. Havde vi ikke smerte ville vi heller ikke se nogen grund til at udvikle os – komme videre.

Det er en ret god reminder uanset hvor, man er i livet – vil liv altid være forbundet med en smerte. Det er smerten der adskiller det gode fra det dårlige og smerten der viser os modpolen til lykke og glæde.

Det hele er en fin balance, det er ikke let, men livet bliver lettere nu mere vi lærer af det og går med det, der kommer.

Jeg håber i får en skøn søndag, med begge ben på jorden :0) 

Kærligst

N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

SPINATAFTALEN