En stærk medspiller - C-vitamin

Det perfekte forhold

det perfekte forhold nelle noell glyptoteket sand i am fake fur Jeg har en del single veninder -og bekendte, som tit spørger ind til mit forhold, til kærligheden og hverdagen. Typisk i håbet om at jeg har en gylden sætning, der kan få dem til at møde Mr. Big, eller få deres forhold til at lykkedes..

Desværre, har jeg endnu ikke fundet den perfekte kærlighedseliksir (arbejder stadig på det), men jeg har dog et par erfaringer i hatten, som jeg ikke er bleg for at dele ud af og som måske vil hjælpe dig lidt på vej, uanset om du er single eller i et forhold. 

Lad mig starte ganske enkelt, det perfekte forhold findes ikke. 

Så er vi ligesom i gang 😉

Desværre oplever jeg tit og ofte at mange forbliver singler eller uvenner med deres partner fordi de måler sig opad og stræber efter, “det perfekte”.

Jeg ved det er svært. Vi bliver konstant bombarderet med illusionen på film og sociale medier. Men ganske enkelt er og bliver det en illusion – ikke virkelighed. 

At sammenligne din date eller kæreste med andre. Skal du aldrig gøre. I er ikke den samme, han er (formentlig) heller ikke den samme og derfor vil det aldrig blive det samme.

Alle forhold, behov og ønsker er forskellige. Ligesom du er anderledes end alle andre skal konstellationen i forholdet også være anderledes. Forstået således at vi lever i 2017, hvor der er muligheder og valg alle steder. Muligheder for at vælge til og fra, intet er rigtigt eller forkert. Gør hvad du føler er det rigtige for dig. 

Måske er det okay han ikke har drømme looket, men et hjerte af guld? 

Måske er det okay i ikke bor sammen, men leve hver for sig og prioritere den tid i så har sammen? 

Måske er det okay, hvis han er lavere end dig – men pisse sød? 

Måske er det ikke for jer med de dér børn?

Jeg kunne blive ved, det handler VIRKELIG om at finde ud af hvad værdier du har, han har og om disse kan mødes? Har i fælles værdier og mål om fremtiden? Det tror jeg på er det vigtigeste 🙂

God weekend

Kærligst

N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

En stærk medspiller - C-vitamin