JAGTET AF FREE BLEEDING OG SKRIVEPOLITIET

HYSTERISK KATTEMOR & WEEKEND

Min formiddag har været en anelse presset, den startede kl 07.00 hvor min kæreste, emma (min kat) og jeg, skulle på dyrehospitalet.

Emma var begyndt at få røde plamager ved ørene, som skulle tjekkes – jeg er nok den mest hysteriske kattemor i verden, men VI klarede den! De næste 8 uger skal hun på nyt foder, dyrelægerne mente at de røde plamager skyldes foderallergi. Når man er en 10 år gammel kat, kan man åbenbart godt pludselig udvikle allergi, så håber nyt foder hjælper!

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Resten af dagen skal bruges på at SLAPPE AF. Var til Schweppes drinklab event i går, hvor vi skulle ?teste? 6 forskellige cocktails og finde en vinder, det var super hyggeligt men blev vist en ANELSE fuld, da jeg aldrig drikker. Så er lidt trykket i hoved i dag, og vil mest af alt bare gerne spise junk ? gør det ikke!

Cocktails drinks, drinklab soda Processed with VSCO with hb1 preset Processed with VSCO with hb1 preset Processed with VSCO with hb1 preset

Resten af weekenden bliver nok også lidt hektisk, så tror det er godt jeg bare slapper – det bilder jeg i hvert fald mig selv ind 😉 Imorgen skal jeg mødes, med den smukke Matilde (Helse Matilde) til sommermarked i Elmegade og lurer på fine boder, glæder mig! Bagefter videre til psykolog med min mor og med hende hjem til Holbæk. Hun blev for 14 dage siden opereret, hvorefter der gik infektion i området, hvilket hun er ret belastet af. Så bliver i Holbæk til mandag og hjælper hende med en del praktiske ting. I kan følge med på Instagram og Snap hvor jeg helt sikkert opdatere fra  🙂 

Hvad har i af spændende planer for weekenden?

Kærligst

N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

JAGTET AF FREE BLEEDING OG SKRIVEPOLITIET