Vær din egen lærer

En stemme online

nelle noell online ansvar

Jeg kan desværre tit og ofte godt blive rigtig frustreret over min kære bloggerbranche. At det intet kræver at blive blogger og dermed få en stemme online, der har indflydelse på rigtig mange mennesker er skræmmende.

Personligt føler jeg et stort ansvar med denne stemme, at stemmen kræver en vis troværdighed og refleksion over mig selv og mit brand, hver gang jeg sender noget ud i cyperspace. Desværre er det langt fra alle bloggere der deler samme mening, hvorfor jeg engang imellem kan få helt ondt indeni når jeg ved at der kan sidde et rigtig ungt publikum på den anden side af skærmen og suge ALT til sig.

For dem, er det de ser måske blevet deres virkelighed, noget de spejler sig i og tror er afgørende for et lykkeligt liv. Jeg ved ingen er fejlfri og alle ikke altid kan være 100% “rigtige” det er heller ikke dét det handler om, fejl og mangler har vi alle og er kun positive at kunne stå ved.

Jeg føler blot dette online-ansvar bør tages mere seriøst. Eksempelvis overveje: Hvor nøgen er du i dit feed? Hvor mange filtre er du fra virkeligheden?  Er det virkelig vigtigt at flashe alle dine dyre items?

Giver du dine følgere værdi eller signalere du blot at man ikke er noget værd før man har købt en dyr taske og det samtlige er meget normalt at have økonomisk overskud til at skyde 30 kilo efter et par sko?

Det er selvfølgelig fedt hvis det er en taske du har ønsket dig længe og sparet op til, i så fald tillykke! I så fald ville det måske være en bedre idé, at bruge din online tid på at vise hvordan du har tjent pengene til dem, være inspirerende og ærlig omkring at den slags kræver hårdt arbejde:0)

Husk at din platform har til formål at inspirere og dele, så husk at være tro mod dig selv i processen. Sig kun ja til de samarbejder du kan stå inde for, som matcher dit publikum – ikke fordi det betaler godt. Det kommer alligevel til at ramme dig i den anden ende, på troværdighed.

Stå fast ved dig selv, uanset hvem du er, så du ikke mandag lever vegansk, går op i dyrevelfærd og en cruelty-free verden. Mens du allerede torsdag går Full On paleo, omringet af pelsjakker og aldrig mere tænker over hvor dine produkter er produceret. Bliv hos dig selv og det du tror på.

Helt til slut ville jeg, på branchens vegne, bliver rigtig glad hvis du stopper med at arbejde gratis. Det underminerer branchen og for os som gerne vil leve af dét, bliver det rigtig svært at forhandle priser, hvis du gør det hele for en Sanex deo. Du er faktisk med til at ødelægge hele branchen og giver folk en ide om at de kan betale husleje med produkter. Vi lever i et velfærdssamfund, hvor der er en masse penge at hente. Men ingen gider betale hvis de kan få det gratis! Det sidste var lige en lille personlig sang fra mig 🙂

Det var bare det, Hej Hej

Kærligst
N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Vær din egen lærer