Spirituel inspiration

PCO(s) Spørgerunde

PCO spørgsmål Pco(s) spørgsmål Pcos

Billedet har intet med indlægget at gøre. Var blot det bedste jeg kunne støve op :0)

PCO(s) Spørgerunde: Hvilke kosttilskud tager du? Hvilke makeup produkter afholder du dig fra? Hvilken mad spiser du?

Jeg modtager jævnligt spørgsmål til min PCOS, spørgsmål fra alt til symptomer – kosttilskud. Hvordan gør jeg og hvordan holder jeg min Pcos nede, så godt som muligt?

Spørgsmål jeg rigtig gerne vil forsøge at besvare i en PCO(s) spørgerunde.

Da vi alle er vidt forskellige og der findes forskellige former for PCO(S) findes der derfor også forskellige måder at få det bedre på. Jeg tror ikke der findes én god løsning for alle, men der er helt sikkert nogle gavnlige livsstilsændringer kvinder med PCOS ville have gavn af.

Med det in mente, at PCOS desværre er en sygdom man, indtil videre, har for livet. Det er en sygdom man har for evigt, i en eller anden grad, men dermed ikke sagt at du også behøver leve med PCO(S) symptomer.

Symptomerne tror jeg i høj grad på du, med den rette viden og livsstilsændring, kan minimere markant. Det har jeg i hvert fald selv gjort.

Samtidig er det også vigtigt for mig at understrege, at jeg ikke er ekspert indenfor PCO(s) jeg kan kun udtale mig ud fra mine egne erfaringer og oplevelser med PCO(s).

Læs også: Ingen celleforandringer

Jeg har en stor erfarings – bank at trække på, da jeg på kort tid har halveret mine egne symptomer. Hvad jeg har gjort og hvordan vil jeg rigtig gerne dele med dig, og forhåbentlig vil du det samme omvendt, så vi alle kan blive klogere.

For som du nok allerede ved, har lægerne her i Danmark, desværre ikke forsket særligt meget  i PCOS og ved derfor alarmerende lidt. Selvom 1 ud af hver 5 kvinde lider af PCO(s).

Derfor tror jeg den bedste måde at blive klogere på, er ved at sparre med hinanden. Dele erfaringer, tips og Do’s and Dont’s.

Jeg håber at kunne blive din støtte og bloggen et forum, hvor vi kan dele med hinanden – hjælpe hinanden. Så vi sammen kan blive klogere, sundere og stærkere mentalt (for det kan virkelig være ødelæggende).

Jeg har skrevet en række indlæg om emnet før, og ved i fortsat har yderligere spørgsmål. Derfor tænkte jeg det var en god ide med en “PCO(s) spørgerunde, hvor i skriver jeres spørgsmål i kommentarfeltet og så laver jeg et nyt indlæg med mine svar<3

Kærligst
N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Spirituel inspiration