Et vitamin der fortjener lidt mere opmærksomhed: B-vitamin

Opfølgning på mit forløb i Hårklinikken

hårklinikken hårtab

 

Hårklinikken hårtab pcos tabuer

I samarbejde med Hårklinikken

 

Jeg har nu afsluttet mit forløb i Hårklinikken, og jeg har glædet mig til at dele resultatet med jer!

 

For tre måneder siden udgav jeg det her indlæg: Hårtab og tabuer på bloggen, der handlede om, at jeg oplevede at miste noget af mit hår. Især tindinger begyndte at kunne ses lidt for tydeligt, men det var faktisk ikke første gang, at jeg havde følelsen af hårtab. For snart to år siden var jeg i et forløb på Hårklinikken, da jeg dengang oplevede en forandring i mit hår omkring skilningen, siderne og tindingerne. Dengang var jeg i et tremåneders forløb, og jeg synes selv, at jeg kunne se en forskel ved endt behandling.

Du kan læse det tidligere indlæg + billeder her: Resultat efter knap tre måneder i behandlingsforløb mod hårtab

Da mit hårtab nok er en blanding af at være arveligt (fra min mor) og hormonelt (min PCO), var det forventeligt, at jeg ville opleve det igen på et tidspunkt på trods af behandlingen. Derfor tøvede jeg heller ikke med at starte op på et nyt behandlingsforløb i hårklinikken, da jeg så, at den var gal igen. 

Jeg startede med at få foretaget en forundersøgelse, som Hårklinikken bruger til at skræddersy den behandling, der vil have effekt på lige præcis mit hår. Dernæst fik jeg udleveret produkterne, som forhåbentligvis ville kunne gøre underværker for mit hår.

Nu, tre måneder senere………

Før og efter:

hårklinikken hårtab

Her ser du før og efter billeder af skilningen på toppen, samt i tindinger der ikke ser lige så bar ud, som før. Den tydeligeste forskel ses helt klart i skilningen, men det tager meget tid at få alt “dækket”. De tre måneder der nu er gået, svarer til små hår af 3 cm, de skal vokse sig længere over tid (ca. 1 cm per måned), så kommer der nye udvoksninger som vokser sig længere og så igen nye.

Man bygger ligesom lag på lag, lidt som et løg som har mange lag og gør det større og tykkere. Så man skal i hvert fald op på omkring 4 lag af nye hår dvs 4 udvoksninger af 3 cm så er vi oppe på 1 års behandling, og med en længe på nyt hår på 12 cm, og flere hår som selvfølgeligt er kortere.

Min erfaring efter flere behandlingsforløb, er at det er meget forskelligt hvor hurtigt håret vokser og hvordan det reagere på behandlingen. Afhængig af livsstil, alder og hormoner. Nu hvor jeg stadig har en grad af PCO (og er blevet ældre) er ændringerne ikke ligeså hurtige, som første gang. Hvilket jo selvsagt er helt naturligt. Det vigtigeste er dog forskellen, som jeg håber du også kan se.

En af grundene til at jeg valgte Hårklinikken var, at de bruger produkter med en ren ingrediensliste. Det betyder, at de ikke indeholder farve, parfumestoffer, silikone, parabener eller andre problematiske konserveringsstoffer. Derimod anvendes der klinikkens egen ekstrakt, som er baseret på ingredienser fra planter og komælk. Vi udsætter vores krop for så mange forskellige stoffer hver eneste dag, så det var en prioritering for mig at hjælpe mit hår på naturligste vis.  

Jeg vil virkelig gerne anbefale Hårklinikken til dig, der oplever samme problem, som jeg har gået rundt med. Uanset om det er arveligt, grundet stress eller de forkerte hårprodukter, er jeg sikker på at Hårklinikken kan hjælpe dig. Måske ikke altid 100% af vejen, men helt sikkert så du kan se en forskel. Som jeg også skrev i mit sidste indlæg omkring hårtab, så er der ingen grund til at gå og være ked af noget, hvis der kan gøres noget ved det. Især emnet hårtab er et tabu for mange, hvorfor jeg virkelig ønsker, at du skal vide der er hjælp at hente <3

Kærligst

N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Et vitamin der fortjener lidt mere opmærksomhed: B-vitamin