Den gode uge, med et spørgsmål til dig

Behandlingsforløb mod hårtab

behandlingsforløb mod hårtab hårklinikkenSå er der gået en måneds tid siden jeg sidst skrev om hårtab, en måned hvor jeg har modtaget rigtig mange spørgsmål til forebyggelse, tips og produkter. Alle sammen spørgsmål jeg på bedste vis har forsøgt at besvare og som lovet kommer her mit behandlingsforløb.

Sponsoreret

Siden første indlæg (du kan læse her), hvor jeg var ret nysgerrig på baggrunden for hårtab og metoder til at genvinde hårvæksten igen. Er jeg gået i gang med en genopbyggende behandling af hårtab, da jeg efter en konsultation hos Hårklinikken, fandt ud af at jeg allerede havde mistet en del hår i tindingen og på baghovedet.

Faktisk ret skræmmende at finde ud af! Inden konsultationen var jeg helt sikker på at der ikke var noget at komme efter – hvorfor jeg blot var nysgerrig. Jeg blev dog klogere! Hvilket trods alt, altid en god ting – især når der findes løsninger!

hårklinikken behandlingsforløb mod hårtab

Nu har jeg så været i gang med den forebyggende behandling i en månedstid og fået implementeret produkterne i min hverdag. Først udskiftede jeg min shampoo, så balsam. Hårkuren var allerede en favorit – så den blev ;0).

https://www.haarklinikken.dk

Kort tid efter udskiftede jeg også min styling spray, til hårklinikkens egen. Under behandlingsforløbet må man ikke forstyrre hovedbunden med stylingprodukter, især silikone er bandlyst. Hvorfor jeg ikke turde andet, man kan jo lige så godt gå ALL IN!

Kort om produkterne er de alle uden: farve-eller parfumestoffer, silikone, Sls/sles, parabener og andre problematiske konserveringsstoffer.

https://www.haarklinikken.dk

Jeg bruger:

Burdock root shampoo. Da jeg konsekvent har haft rigtig fedtet hovedbund og derfor tidligere levet af tørshampoo (der selvfølgelig er den største synder). Har min hovedbund haft brug for en ”dybderens” der kunne fjerne gammelt skidt og produktrester fra at blokere for den naturlige hårvækst.

Jeg vasker det hver anden dag i stedet for før hvor det kun var 2 gange om ugen. Da det ikke forstyrrer hovedbundens PH værdi, ligesom med mange andre hårprodukter, fordi ingredienslisten er så ren. Bruger du en billig shampoo, skal du helt sikkert ikke vaske håret særligt tit, da det formodentlig afrenser håret fra sine naturlige olier. Hovedingredienser er: burdock-rod, glycosider og flavonoider der virker rensende, helende og lindrende på hovedbund.

Af balsam har jeg primært brugt deres Hair hydrating creme – der fungere som en leave – in- conditioner, der plejer og styrker håret samtidig med at virke varmebeskyttende. Hvilket jo er genialt, så jeg ikke behøver flere produkter end højst nødvendigt. ;0)

Når spidserne trænger til ekstra kærlighed, har jeg suppleret med min elskede Hair hydrating mask. Jeg er fuldstændig fan af denne hårmaske (se mere her) og tror aldrig jeg går tilbage til andet. Hvis du kun vil starte med et produkt fra Hårklinikken, så start med Hair Hydrating mask.hårklinikken behandlingsforløb mod hårtab

Til sidst, hver aften, har jeg så brugt en speciel sammensat extract i hovedbundet og masseret den ind efterfølgende (tager ca 10 min). Der er som sagt ikke gået meget mere end en måned og jeg synes allerede helt klart at kunne mærke en forskel. Håret føles meget lettere, hovedbunden mindre sensitiv og min omgangskreds har allerede kommenteret at kunne se forskel. Det er SÅ vildt!

Selv min søde frisør Tanja, spurgte sidst på navn og nummer på Hårklinikken, fordi hun også vil forbi til en konsultation. Haha..

Jeg skal til konsultation om en måned, hvor vi skal tage efter billeder og se om der er en synlig forskel. Lover at holde jer opdateret!

Kærligst

N

2 kommentarer

  • Charlotte Thomsen

    Kære Nelle
    Tak for dit indlæg om hårtab og beskrivelse af dit behandlings forløb. Det giver mig stor lyst til at booke en konsultation i Hårklinikken.
    Kærligst Charlotte

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Den gode uge, med et spørgsmål til dig