De 10 bedste produkter fra 2018

Hårtab og tabuer

hårtab hårklinikken pcos

Hårklinikken hårtab pcos tabuer

I samarbejde med Hårklinikken

 

I mit forrige indlæg her på bloggen skrev jeg lidt om energier og de ord, der bliver banebrydende for 2019. Et af de store emner er mod. Det er et stort ord, og udover at jeg nævnte, at jeg vil have mod til at handle på mine drømme og tage ansvar for mig selv og min retning i livet, så er der en anden ting, jeg også gerne vil finde mod til…

At bryde tabuer.

Der er mange tabubelagte emner i denne verden af et glansbillede, som vi bloggere og Instagram er med til at fremstille. Heldigvis synes jeg, at flere og flere bloggere hopper med på bølgen og er med til at bruge deres stemme til at gøre op med nogle tabuer, men vi kan stadig blive bedre.

 

For snart halvandet år siden skrev jeg nogle indlæg om hårtab og et forløb over tre måneder, jeg var igennem hos Hårklinikken. Det skyldtes, at jeg havde oplevet hårtab i min skilning, tindinger og siderne. Allerede efter 2,5 måned så jeg resultater ved at bruge de produkter, som klinikken havde skræddersyet til mit behandlingsforløb.

Du kan læse eller genlæse sidste års indlæg her: Resultat efter knap tre måneder i behandlingsforløb mod hårtab

Ifølge Hårklinikken oplever 25% af befolkningen hårtab fra 25-års alderen. Hårtab kan være arveligt eller hormonelt, og mit er nok en blanding. Jeg har set det hos min Mor, men derudover lider jeg også af PCOS, der er en hormon forstyrrelse, hvor hormonerne i kroppen er i ubalance. PCOS kan skyldes ændringer i generne, men der er også tegn på, at en påvirkning af miljø kan forårsage sygdommen. Når sygdommen diagnosticeres, er det ud fra uregelmæssig menstruation/ingen ægløsning, polycystiske æggestokke ved ultralydsscanning eller forhøjet mandligt kønshormon i kroppen. Min PCOS skyldes flere af overstående. Der kan være mange bivirkninger ved PCOS, men en af dem der lige nu fylder meget er hårtab.

 

Nu, 1,5 år senere, er den altså gal igen. Og denne gang er det især mine tindinger, og pandehår, jeg synes er blevet lidt for tydelige. Derfor besluttede jeg i december 2018 at starte på et nyt behandlingsforløb hos Hårklinikken i håbet om at få mit hår tilbage igen. Det er fantastisk, at der findes et sted, der rent faktisk kan hjælpe mig, og så er der bare ingen grund til at gå og være ked af det over det.

 

Behandlingsforløbet hos Hårklinikken starter altid med en forundersøgelse, som de bruger til at skræddersy en behandling, der er tilpasset den enkelte klient. Derudover får man udleveret produkter, der alle har en ren ingrediensliste. Det betyder, at de ikke indeholder farve, parfumestoffer, silikone, parabener eller andre problematiske konserveringsstoffer. Derimod anvendes der klinikkens egen ekstrakt, som er baseret på ingredienser fra planter og komælk.

 

Jeg er allerede godt i gang med forløbet og lover at give jer en opfølgning samt billede dokumentation om små tre måneder. Jeg er indstillet på, at jeg måske ikke opnår samme succes med behandlingen som sidste gang, men som altid lover jeg at give jer min helt ærlige mening.

tabu hårtab hårklinikken

Førbilleder

hårklinikken Pcos hårtab

Jeg håber, at du har fået en dejlig start på året, og at din uge bliver god ved dig.

 

Kærligst N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

De 10 bedste produkter fra 2018