August sidste år

Resultat efter knap tre måneder i behandlingsforløb mod hårtab

 

hårklinikken, hårtab, behandlingsforløbEndelig er det blevet tid til at sammenligne før og efter billeder af mit hår efter 2 ½ måned i behandling for hårtab hos Hårklinikken.

spon_nelleJeg er selv ret overrasket over resultatet, da der ikke er gået længere tid, normalt siger Hårklinikken, at der mindst skal gå 3 måneder før man kan begynde at se en forskel. Jeg synes dog allerede der er sket en del!

Mine fokusområder var skilning, i tindingerne og siderne, hvor der før var lidt “huller” i håret, er der nu kommet mere fylde, tæthed og glans. Jeg er nok ikke drømmeeksemplet, da mit hårtab har været meget begrænset. Håber dog alligevel du kan se samme forskel som jeg:0)


Her er min midterskilning før behandlingsforløbet. Hvor der er det der ifølge Hårklinikken kaldes for et ”juletræ”, som du måske kan forestille dig, igennem hele skilningen. Med andre ord er skilningen ikke tæt og lige, men ret ujævn i siderne.hårklinikken hårtab behandlingsforløb

På billedet nedenunder er samme skilning, dog med meget mere tæthed og glans. Hvilket er det generelle resultat på alle fokusområder efter knap tre måneder med Hårklinikkens behandlingsforløb.

hårklinikken hårtab behandlingsforløb

Foruden midterskilning var der begge mine sider og tinding, der også godt kunne trænge til lidt forbedring. Hårtab ved tinding og sider af hovedet, er som jeg har forstået, tit og ofte arveligt og/eller hormonelt. 

Jeg har bemærket samme type hårtab hos min mor. Samt mange af mine veninder efter deres graviditet, er deres tindinger blevet højere end før. Desværre er det ikke alle der får håret tilbage igen. hårklinikken hårtab behandlingsforløb

Det positive er, at man har mulighed for at få håret tilbage, hvis det er til gene. Ifølge Hårklinikken kan, man afhængig af årsagen, komme tilbage til det udgangspunkt man havde inden man begyndte at miste håret.

Altså ikke mere hår, hvis du er født med begrænset, men stærkere og sundere hår på sigt. Det er da ret fantastisk!

hårklinikken hårtab behandlingsforløb

Har du lyst til at læse om hele behandlingsforløbet og generelt blive klogere på hårtab og midler imod, kan du læse mine to tidligere indlæg Her og Her.

Dulleinfo: Under forløbet har jeg ladet min naturlige ud groning vokse og tilføjet lidt striber til håret. Ellers er der intet redigeret eller gjort ved billederne, for at give dig det mest ærlige indblik. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at spørge herunder i kommentarfeltet.

Kærligst

N

7 kommentarer

 • grete lyager

  hvor mange måneder skal man fortsætte behandlingen og hvad sker der når du ophører

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er meget individuelt og efter behov. Nogen skal fortsætte resten af livet med behandling og andre kan stoppe når det er blevet bedre

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw, man kan virkelig se forskel i siderne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nellenoell

   Ja ik, er også selv ret vild med det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nellenoell

   Ja ik! Der er generelt en ret vild forskel at se. Kan kun anbefaled🙏🏻

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Hvad koster det?:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nellenoell

   Jeg mener det ligger til 500 kr. for en konsultation (inden forløbet) og 500kr. pr måned for behandling 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

August sidste år