Til dig med kærestesorger

Lions Gateway – Transformerende dag

holistisk mentor løvens portal lions gatewayForestil dig, der er kommet nye opdateringer til din telefon og mens telefonen er ved at downloader de nye lions gateway – opdateringer, er det bedst ikke at åbne andre programmer, apps eller andet så den ikke er for åben under processen, men får ro til at opgradere.

Det er lidt det samme der sker i dag, for os mennesker, på denne Lions Gateway. Vi er alle i fuld udvikling, ved at lære af vores nye ”opdateringer” og finde ud af hvordan de fungere.

Af samme grund, kan vi heller ikke gå tilbage til de ”gamle programmer” ligesom på telefonen. De gamle programmer (her mener jeg overbevisninger og mønstre) virker ikke mere, de kan ikke længere åbnes på telefonen og navigere i det opdaterede system. Spørgsmålet herfra er så, hvordan det nye program virker?!

Jeg håber mit billedsprog giver mening for dig?!

Med andre ord er denne dag en STOR åbning for åbenbaringer, højere potentiale og mest af alt KÆRLIGHED. Hvis du vil udvikle dig (også hvis du ikke vil) er vibrationerne i dag ekstra kraftige, energien sårbar og MEGET nærværende.

The Lions gateway opstår hvert år d. 8 August og kommer altid med en mulighed for at arbejde med dig selv. Fordi vi astrologisk set er i løvens stjernetegn og løven i høj grad repræsentere individualisme og kærlighed – er det også det primære fokus for dagen (herunder navnet).

Dagens energi tilbyder dig altså, at blive mere forbundet til dit højere selv, i stedet for den fysiske krop du er født i. At lære dine nye opdateringer at kende og bedre kunne navigere i dem. I kærlighed.

Læs også: Energien for August måned

En mulighed for at dykke endnu dybere ned i din passion, dit højere potentiale og mest af alt, at kunne gøre dette med kærlighed. Hjertearbejde er det helt store emne. At turde være autentisk, at turde vise andre din sårbarhed, at turde vise DIG <3

Som optakt til denne dag, har du højst sandsynligt mødt (eller vil møde) en person eller udfordring der spiller direkte ind i et gammelt mønster eller dyb sorg i dig. Noget eller nogen der har udløst og åbnet op for din sårbarhed? Et sted hvor du har følt dig blottet, usikker og haft lyst til at lukke hjertet i? Noget i dig, der har brug for kærlighedsarbejde og healing for, at DU kan blive en endnu bedre og mere balanceret version af dig selv.

Enhver udfordring er nemlig også en gave til udvikling. Du vælger selv om du har lyst og mod til at åbne gaven og mærke følelserne eller du hellere vil gemme gaven væk. Det er dit, og kun dit valg. Dagens energi, eller måske rettere hjertefrekvens, er blot et tilbud om udvikling, om kærlighed og en højere bevidsthed.

For at kunne udvikle os skal der også være en form for modstand, så selvom det måske kan føles fuldstændig håbløst og du ikke føler du har kræfter til at kæmpe, så se om ikke du kan navigere ud fra kærlighed.


Mærk efter og spørg dig selv om følgende:

Hvorfor er det så svært at træde frem og være åben?

Hvor er det i dit liv, du ikke står ved dig selv?

Hvor føler du dig ikke god nok?

Hvad ville der ske hvis jeg gik til problemet med kærlighed?


Gaven i alt det hér er, at turde være sårbar og vise kærlighed i alle situationer. Over for dig selv, for din omverden og dem du føler dig svigtet af. Det er netop dér du er allermest dig <3

Selvom Lions gateway kun er i dag betyder det ikke energien ikke fortsætter lidt endnu eller allerede har boblet de sidste par dage. Generelt er det, som du nok allerede ved, en VILD transformation vi alle går igennem i disse måneder og selvom den er brutal, er det kun for at vi alle kan udvikle os mest muligt.

”Alle udfordringer er en gave til udvikling” – husk det <3

Du vælger selv, hvornår du har lyst til at udvikle dig. Det eneste du skal huske på, er at gamle sår og mønstre vil blive ved med at dukke op, indtil du har arbejdet med dem og dermed taget kontrollen over dit liv.

Jeg håber de mange ord resonere hos dig. Det har været en af de sværere indlæg at skrive i dag, da jeg selv, er enormt udfordret og sårbar.

Har du brug for hjælp og støtte til, at udvikle dig og opnå dit højeste potentiale. Vil jeg hjertens gerne hjælpe dig <3 Jeg er så småt ved at åbne op  for mine Holistiske mentor sessioner, hvor jeg vil hjælpe dig med at finde ind i hvad der er din sandhed, hvad der er dig og hvordan du finder hjem igen.

Du er velkommen til at skrive mig en mail på: nellenoell@gmail.com og booke din tid, eller blot stille spørgsmål. Jeg holder opstartstilbud på 350 kr. I August og September. Jeg glæder mig til at høre fra dig og håber du får det bedste ud af Lions gateway<3

Kærligst
N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Til dig med kærestesorger