Hvad jeg ønsker mig #2

Energien for August måned

august måned månedsenergi
August måned er netop åbnet, som en ny dør til nye muligheder. Nye energier og nye valg. Modsat Juli måned, hvor alt var oppe at vende; forhold, arbejde og handlemønstre. Alt skulle justeres, afsluttes eller fuldstændig ændres.

 

De fleste har nok oplevet, at føle sig trætte, drænede og nedtrykte i den første periode af august. En følelse der kan gøre det enormt svært at komme ud over stepperne og videre ind i den ny måned. Dette skyldes at energierne fra juni og juli lige skal slippe taget i kroppen.

 

Forestil dig, du har holdt vejret i lang tid og endelig kan ånde ud med et dybt suk, et suk der giver kroppen mulighed for at slappe af og lande igen. Det er derfor ”helt normalt” at føle sig lidt ude af sig selv og trist uden at kunne sætte ord på hvorfor <3

 

Læs også:Juli måned og mars i retrograd

 

Derfor: Giv følelserne plads, byd dem velkomme og husk, at det bare er kroppen der ånder lettet ud og, at det går over igen.

August måned er på mange måder en ny begyndelse. En ny tid, hvor der nu er blevet renset ud, og givet slip. Er det tid til at tage dine erfaringer med fra Juli ind i august og lade dem implementere sig i en ny hverdag, en ny måde at leve på.

 

August handler i særdeleshed om at finde balance i dit nye jeg, finde hjem og genfinde roen over livet igen. At mærke efter hvad der er DIG, Prioritere DIG og giv DIG selv ekstra godt med kærlighed.

 

Det er en ny tid og et nyt skifte. Både for hver enkel af os og på et universelt niveau. Vi er midt i et nyt paradigmeskifte, hvor gamle mønstre bliver brudt for, at alt det nye kan komme til. En helt ny bevidsthed.

 

Jo mere du giver dig selv kærlighed og accept, jo mere kan du udvikle dig og desto mere kan du give verden. Gode spørgsmål, at stille sig selv denne måned kunne være:

Hvordan kan du ”opgradere” dit liv og gøre det endnu bedre?

Hvordan kan du have fokus på taknemmelighed og lykke i din hverdag?

Hvordan kan du tilføre mere sundhed, kærlighed og velvære til din fysisk krop?

Hvordan kan du beholde fokus inde dig, i stedet for at lade dig styre af den ydre verden?

 

Måske vil du opleve mistillid til processen, angst og afmagt. Forsøg at bliv i dét. Vær med de følelser der kommer og giv dig selv lov til at mærke det hele. Det er en stor del af din healings proces og kommer kun for at, hjælpe dig videre i livet <3

 

Du behøver ikke bære på det hele selv, så føler du dig alene og har du brug for at blive guidet igennem følelserne, hjulpet på vej. Åbner jeg lige om lidt op for mine Holistiske mentor sessioner, hvor jeg vil hjælpe dig med at finde ind i hvad der er din sandhed, hvad der er dig og hvordan du finder hjem igen.

Du altid velkommen til at skrive mig en mail på: nellenoell@gmail.com og booke din tid. Jeg holder opstartstilbud på 350 kr. I August og September. Jeg glæder mig til at høre fra dig og håber du får det bedste ud af august måned<3

 

Hvordan er denne august startet for dig? Har du kunne mærke et energiskifte?

Kærligst

N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Hvad jeg ønsker mig #2