Kærlighed, hvad er det egentlig?

Makeup fra job til fest

hurtig fest makeup makeuptipsVi har alle sammen prøvet at være tidspresset i forhold til at skulle direkte fra job, skole eller noget helt tredje – til fest.

Jeg har derfor samlet mine bedste tips til hvordan du hurtigt kan opfriske din makeup, så du er klar til fest med så få produkter som muligt

Øjenskygge på stift
Ved at bruge en creme øjenskygge på stift, slipper du for at skulle have makeup pensler (og flere forskellige øjenskygger) med i tasken.

Øjenskygger på stift er også den ultimative nemmeste måde at skabe verdens hurtigste smokey eyes. Tegn en tyk streg over og under øjet og blend ud med fingrene. Over øjet kan du tegne helt op over globelinjen og derefter blende ud, men du skal være hurtig da de cremede øjenskygger ofte tørrer hurtigt. Du kan skabe samme look med en tyk cremet eyeliner. Gå efter bronze, guld eller brune nuancer for et smukt, julet look.

Jeg er personligt vil med: Nudestix, i farven immortal – den har den perfekte brune farve med shine og holder virkelig godt!

 
Foundation på stift
Igen slipper du for at pakke både foundation, concealer og evt. Makeup pensler. Frisk din hud op, hvor der er brug for det (typisk omkring næsen, rundt om munden og på hagen eller hvis du har steder med urenheder eller tendens til rødme).

Jeg anbefaler: Make Up For Ever, HD ultra stick foundation. Det er en concealer og foundation i eet, hvorfor du kan bruge den til at dække meget og lidt.

Læs også: Skønhedssnak og makeuptips

 
Læbestift
Ingen fest uden røde læber. Hvis du vælger en cremet variant i stedet for en hel mat, kan du også med fordel bruge den som creme blush på kinderne. Win win!

Selv bruger jeg: Benefit, bene tint eller den læbestift jeg lige har med mig. Så længe den har et cremet konsistens og rigtig farve – kan den bruges.

Glød og highlighter

Savner du lidt glød og highlight, kan du med fordel bruge din læbepomade som en highlighter!

Jeg er blevet vild med: Ecooking Lip Balm, limited edition, Glimmer


Transparent pudder

Et helt transparent pudder kan være uundværlig i forhold til at forhindre skinnende hud i t-zonen i løbet af aftenen/natten. Derudover kan du bruge transparent pudder som en slags primer på dine læber, hvis du vil have din læbestift holder i længere tid. Et transparent pudder kan også være med til at gøre en læbestift mat, hvis det er det look du går efter.

Skal det være nemt og hurtigt kan jeg anbefale, at have NYX blotting paper med i tasken.

 

Jeg håber I kunne bruge mine tips. Har du nogle gode af slagsen, så del dem endelig med os andre i kommentarfeltet :0)

Kærligst

N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Kærlighed, hvad er det egentlig?