Kend dit værd

Makeup trends i sommervarmen

makeup trends 2018Måske du allerede har bemærket disse makeup trends i sommeren, hvis ikke får du her et overblik over de største makeup trends, her og nu!

 

Futuristisk Glimmer!

Glimmer er ikke længere kun til nytår, derimod også blevet mere godkendt som hverdagsmakeup. Det futuristiske, guld og metalliske skær i makeuppen er noget der fortsætter (lang tid endnu). Leg derfor gerne med glimmer, metalliske teksturer og guld i din makeup. Kan både mikses i med din lipgloss, øjenskygge eller highlighter. Makeup trends Fenty Beauty og Too Faced’s nyeste makeup kollektioner virkelig har sat fokus på – tjek dem ud!

makeup trends glitter metallik look

Glade farver

De stærke, glade og markante farver er virkelig i højsædet her til sommer. Sommerfarverne; orange, pink, lyseblå og gul må meget gerne poppe frem i din makeup, på en diskret måde. Som et hint af farve på læberne, i øjenkrogen, på vipperne, som eye liner eller måske kinderne?

Uanset hvad du vælger, er det vigtigste at der kommer liv i din makeup. Det naturlige, beige/nude farvede er ovre og farverne er INDE.

makeup trends color pop

Læs også:Som gud har skabt dig; beauty trends

Golden girl

Hvis sommersolen endnu ikke har omfavnet dig med sine gyldne stråler og kastet kulør over den blege hud. Er der heldigvis altid bronzer!

Det er et hit hver sommer og kan friske selv den blegeste, mest kedelige og grå hud op. Brug din bronzer langs hårgrænsen, kindbenene og måske endda under hagen og ned langs halsen. Husk på at Less is more!

makeup trends bronzer look

Fregner

Personligt vælger jeg altid en bronzer med en mere kold tone i stedet for den orange – røde. Det virker typisk bedst for de fleste med ”skandinavisk hudtone”. Vær også opmærksom på om du ønsker en med glimmer eller uden. Sveder du meget i sommervarmen, vil en bronzer med glimmer forstærke dette (samt dine pore), er din hud lidt mat i sig selv, kan en bronzer med glimmer være en rigtig god ide.

Så er der selvfølgeligt også FREGNER. Fregner er altid et stort hit til sommer. Måske du er en af de heldige der allerede er velsignet med disse. Hvis ikke, er der også råd for dette: Brug en øjenbrynspen eller øjenskygge og dup små prikker fra næsen og ud mod kindbenene. Samme sted, som fregner naturligt vil være placeret. Antal af prikker (fregner) er helt op til dig, når de er duppet på, kan du med en finger eller fugtig beautyblender forsigtigt blende dem ud, så de bliver lidt utydelige – og mere naturlige. Fikser gerne med en setting spray eller let, transparent pudder.

makeup trends freckles fregner how to

Har du spottet andre makeup trends end de nævnte? Så del dem endelig i kommentarfeltet herunder :0)

Kærligst

N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Kend dit værd