De bedste 10 produkter fra 2017

Min start og mål for år 2018

2018 2'er energi nyt år

Billede er herfra 

Ugen før nytårsaften 2018, havde jeg sat alt ind for, at gå nytåret i møde med alle de bedste intentioner.

Jeg havde lånt et sommerhus langt væk fra nytårsfest og larm. Skrevet dét ned jeg gerne ville lade ligge i 2017 samt dét jeg gerne ville have skulle blomstre i 2018.

Nytårsdag var jeg til kakao- ceremoni for, at rense sindet og sætte fokus, kniv skarpt, på det nye år (ja jeg er lidt en hippie). Jeg praktiserede endda yoga i sommerhuset foran pejsen, med højt musik og et smil på læben.

Mit nytår var faktisk perfekt, jeg kunne ikke have ønsket mig mere.

Alligevel, selv med alle de allerbedste intentioner, har alle dage fra d. 1-NU føles tomme, trætte og drænende. Men hvorfor?

Mit nye år startede med en følelse af tomhed, en følelse af ugidelighed. Ikke den der depri-ugidelighed, bare dét at jeg ikke rigtig gider andet end at ligge i min seng og drikke te. Kunne jeg få en til at lave og servere mad for mig, uden jeg selv behøvede at røre en finger, ville det faktisk være helt optimalt. Ikke at jeg siger det er en dårlig ting, det er nok bare ikke helt optimalt i længden ;0)

Første uge af januar har manifisteret mange af de ting jeg valgte at sige farvel til i 2017, havde bare ikke helt overvejet, at dét at sige farvel til noget ikke nødvendigvis føles som en forløsning, men i højere grad som et sørgeligt farvel. I hvert fald til en start.

Læs også: De mest læste indlæg for 2017

Mon ikke det er de sidste energier fra 17 der lige skal slippe? Det håber jeg!

I 2017 valgte jeg at sige farvel til flere ting, de vigtigste får du her:

• Sorgen over en kærlighed der ikke var rigtig
• Usikkerhed kropsligt og psykisk
• Økonomisk ustabilitet

1 2018 har jeg til gengæld valgt at ønske mig:

• Mere kærlighed og nærvær
• Mindre online og mere offline
• Flere ting der gør mig glad indeni og giver mig ro til at mærke efter
Jeg tror ikke på nytårsforsæt mere på energier, ønsker og mål. Hvorfor jeg har valgt at sætte energi ind på det jeg gerne vil have og slippe energien på det der ikke længere tjener mig. Det er selvfølgelig nemmere sagt end gjort, men det gode er jo at vi selv styre vores liv og de ting vi giver energi – vokser. Så mon ikke det lykkedes?

Et 2’er år.

De kloge har spået 2018 til at være et 2’er år, hvis man tror på den slags. Hvor sidste år var en meget hård og handlende energi. Bliver dette år mere flydende, med et smil, en fest og en ny glæde (tiltrængt hvis du spørger mig).

Hvis 2018 var en kvinde ville det være hende den klassiske smukke kvinde der står i baren med en cocktail, iført rød fin kjole og læbestift. Krøllet, fyldigt hår og et stort smil på læben.

Hun er glad, griner og let at omgås. Jeg forestiller mig lidt karakteren fra Pretty Woman, hvilket virkelig gør mig glad!

Så skal vi ikke aftale at 2018 bliver et gladere og mere positivt år? Jeg glæder mig! Kom så 2018 You Can Do It!!

Hvad mon DU har givet slip på og taget med dig ind i 2018?

Rigtig god weekend,

Kærligst
N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

2 kommentarer

 • Josefine

  Hvor kan jeg godt genkende mange af de ting, du skriver. Minus kakao-ceremoni 😉 Jeg giver nemlig slip på: et gammelt forhold og mine ødelagte følelser, mindreværd og økonomiske bekymringer. 2018 vil jeg i stedet fylde med: nærvær, tryghed, kreativitet, veninder og nydelse – og have fokus på at være åben!
  Jeg håber, dit år bliver ligesom du vil have det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nellenoell

   Det lyder som et befriende 2018. Jeg håber det allerbedste for os <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

De bedste 10 produkter fra 2017