Nytårsmakeuppen med alle de gode tips!

De bedste 10 produkter fra 2017

De bedste 10 produkter fra 2017 makeup

Billede fra Pinterest

Tradition tro er det blevet tid til de bedste 10 produkter fra 2017!

 

Hér taler jeg ikke nødvendigvis om de produkter der blev lanceret I 2017, men dem jeg er vendt tilbage til igen og igen I årets løb. De bedste 10 produkter fra 2017 ifølge mig!

 

Sidste års favoritter kan du læse om Her: De bedste 10 produkter fra 2016. Jeg bruger også stadig de omtalte produkter fra tidligere indlæg, men for ikke at lave et rent Copy Paste indlæg er det de bedste 10 nye produkter jeg tager udgangspunkt I i år.

 

Rækkefølgen er underordnet, produkterne er de vigtigeste:)

Hudpleje:

Comfort zone Tranquillity oil. Hele Tranquillity serien er suveræn. Duften er helt unik og videnskabeligt bevidst beroligende, hvilket gør det til en ren velvære oplevelse at smøre på huden. Hele linjen er vegansk, silikonefri, uden mineralske olier og farve.

Foreo Luna 2. Denne sjove vibrerende rensebørste gør det hele. Den renser, har en mild peelende effekt på huden der efterlader den dejlig blød og gør også en forskel, hvis man ligesom jeg, har kæbespændinger, hovedpine og små linjer i ansigtet. Jeg bruger Luna direkte på områderne og kan både se og mærke en forskel.

Caudalie Beauty Elixir. Jeg er på min 3 flaske af denne favorit! Jeg elsker den fordi det ikke kun er en face mist, men også indeholder olier. Dette gør, at huden både får fugt og nærring, hvilket er det mest optimale for huden og gør den egner sig til alt slags vejr. For ikke at tale om den skønne duft af eukalyptus <3 Hvis du er i tvivl om det dér face mist – så prøv denne her. Så tror jeg ikke længere du kan være i tvivl.

Vil du læse mere generelt om face mists, kan du gøre det her: Face mist

Hårklinikkens produkter. Jeg lavede tidligere på året et samarbejde med hårklinikken, hvor jeg i tre måneder kun måtte bruge deres produkter og WOW en forskel det har gjort for mit hår. Det er virkelig vildt, ikke kun har jeg fået mere hår på hovedet, min hovedbund er også tilbage i balance. Hver gang jeg forsøger mig ud i nye produkter brokker min hovedbund sig og jeg ender tilbage til Hårklinikken.

Du kan læse mere om produkter og forløb i dette indlæg: Hårtab

Solaray Cal-Mag Citrat 1:1 Med D-Vitamin. Et lidt “alternativt” produkt, men ikke desto mindre et jeg ikke kan leve uden. Har flere gange forsøgt at trappe ud af produktet, men så kommer mine gener igen, lidt foruroligende faktisk! Kæbespændinger, søvnudfordringer og mavesyre vender fluks tilbage i løbet af få uger. Så nu sørger jeg for at købe stort ind, hver gang de er på tilbud. Der må være noget i dem, som min krop har brug for.

Estee Lauder Night Repair – Jeg kan ikke få nok af denne lille sag. Bruger den fast under min serum og natcreme for at forstærke virkningen af dem alle og syntes virkelig jeg kan se en mere fugtmættet og glansfuld hud.

Ole Henriksen Invigorating Night transformation Gel. Til de perioder, hvor min hud ikke er samarbejdsvillig og slår ud på kryds og tværs er denne serum det mest effektive middel. Den virker ikke fra dag til dag, men absolut over tid. Jeg er ret imponeret og mest af alt glad for et produkt der holder hvad det lover! Yay!

Makeup:

Lidt makeup skal der selvfølgelig også på listen ;0)

Nilens Jord Second Skin – Først på listen er denne foundation, der er alt hvad jeg ønsker mig af en god foundation. Den har en mellem dækkevne, er fugtgivende, perfekt farvesortiment og giver det fineste dewy resultat på huden. En af de første foundations jeg har brugt helt op og købt igen.

Too Faced, Born This Way concealer. Når jeg ikke gider foundation i hele ansigtet er denne PERFEKT! Jeg har brugt den her i vinterperioden og på sommerferier. Den dækker, har en rigtig god tekstur der smelter fint og naturligt ind i huden og så er den endda fyldt med gode ingredienser for huden, såsom kokosmælk, alperoser og hyaluronsyre. Jeg er FAN!

Real Techniques pensler. Jeg har altid været en M.A.C pige der kun ville bruge mac pensler, indtil en god portion Real techniques pensler havnede på mit skrivebord. De er virkelig gode! Jeg elsker alle er med kunstige hår (cruelty free) multifunktionelle og nemme at arbejde med. Specielt deres Buffing Brush er en pensel jeg bruger til alt fra pudder til foundation. Plus så er de rimelig billige. What’s not to like?

Lad mig gerne høre, hvad dine bedste produkter fra 2017 har været :0)

Kærligst

N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

3 kommentarer

  • Jeg fik mig også en Foreo Luna i år – og den har gjort en kæmpe forskel for min hud. Jeg vil ikke undvære den.
    Misten fra Caudalie er også virkelig skøn og jeg har heldigvis en back up i skuffen 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mille

    Hvordan er dækkeevnen på Too Faced concealeren? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Nytårsmakeuppen med alle de gode tips!