Nytårsmakeuppen med alle de gode tips!

De mest læste indlæg i 2017

mest læste blogindlægGodt nytår! Håber du er kommet godt ind I det nye år med alle de rigtige intentioner?

Det er jeg! Jeg startede mit nytår i en kvindecirkel med en masse andre søde kvinder, hvor vi drak kakao og mediterede (jep jeg er ret meget en hippe indeni ;0) ). Derefter tog jeg i sommerhus i Tisvilde for, at trække stikket og bare være til, uden at skulle være noget. Et nytår jeg har ønsket mig i årevis, helt perfekt!

 

Som lidt ”søndagslæsning” på en mandag er hér mine 5 mest læste indlæg i 2017. Der er ingen tvivl om, at i klart foretrækker test af produkter der virker, kærlighedshistorier og personlige erfaringer.

 

Jeg har derfor tænkt meget på, at ændre lidt på bloggen i det nye år, der er jo altid plads til forbedringer. Så lad mig endelig høre, hvis der er specifikke emner du syntes skal fylde mere på bloggen i det nye år :0)

 

Tilbage til 2017 – her er de mest læste indlæg i 2017:

Psykisk vold. Ja det er vel ingen hemmelighed, at det har fyldt ret meget i slut året og klart er mit mest læste indlæg. Tak fordi du tog så godt imod det.

Det var en enormt sårbar proces, at gennemgå igen efter så mange år, men føltes helt vildt rigtigt og lærerig. Specielt fordi jeres feedback har været fantastisk. En lille bonus information til hele balladen, er at manden jeg havde en relation til i denne periode ALDRIG er blevet nævnt her på bloggen.

Det er altså, hverken Theis eller Jesper, som mange af jer har spurgt til. Det ville jeg aldrig gøre!

 

Når kærligheden ikke er nok. Et indlæg der tog lidt pusten fra mig og desværre også endte, som frygtet. Vi er ikke sammen mere, men stadig rigtig gode venner og jeg elsker ham stadig helt ind i hjertet.

Det er uden tvivl det forhold jeg har kæmpet mest for, lært mest af og en mand der altid vil have en helt speciel plads i mit hjerte. Vi skal bare ikke længere være kærester, for kærligheden er ikke nok mellem os. Jeg er stadig ved at finde ud af, hvad det dér kærlighed så handler om.

 

Kuren mod Herpes. Det siges at op imod 90% af den danske befolkning har Herpes – det er jo sindssygt!! Og vildt, at man i Danmark ikke må forhandle lysine, ligesom så mange andre gavnlige kosttilskud, når det faktisk virker?!

Men sådan er der jo så meget man ikke forstår. Jeg kan i hvert fald anbefale denne kur, har endnu ikke hørt fra nogen at det ikke skulle virke!

 

Jeg er blevet syg. Var også et indlæg i tog godt imod, og et vigtigt emne at tage op. Der er efterhånden så mange der lider af fertilitetsudfordringer og barnløshed, at vi simpelthen bliver nødt til at overveje hvordan det kan være og hvad vi selv kan gøre. Jeg skal nok give en opdateret version af sit sygdomsforløb i løbet af året 🙂

 

Hårtab! Igen et emne der er meget tabubelagt, men mange døjer med. Grundet vores travle liv, med stress og hormonelle udfordringer er det noget der ses mere og mere.

Hos kvinder såvel som mænd og her kan jeg igen anbefale denne behandling. Den virker!

 

Rigtig god dag i DIT nye 2018. Håber det bliver DIT år – tak fordi du følger med <3

Kærligst

 

N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Nytårsmakeuppen med alle de gode tips!