Energierne for 2019

De 10 bedste produkter fra 2018

Endnu engang er det tid til de 10 bedste produkter fra 2018!

Denne gang har det været lidt svært, da mange af sidste og forrige års favoritter stadig rangerer i toppen – og derfor også produkter jeg vil anbefale dig at tjekke ud. Læs mere her:De bedste 10 produkter fra 2018

 

Men nu skal det jo handle om de 10 bedste produkter fra 2018! Dem får du her, og som altid er produkterne nævnt i uvilkårlig rækkefølge:

 

  1. Kjær Weis: Cream Foundation

Bedste foundation EVER! Punktum. Den kan justeres i dækkeevnen, ligger super flot på huden og har et skinlike finish. Grundet de naturlige ingredienser med forskellige nærende olier, smelter produktet ind i huden i løbet af dagen. Og så har den samtidig en matterende effekt, så den fungerer for mange!

 

  1. Nude by Nature: Creamy Matte Lipstick, farve: Cerise

God fordi den er nontoxic, vegansk, holder super godt og farven er fuldstændig perfekt; dyb rød med brune noter – en farve der klæder mange hudtoner.

 

  1. Hourglass: Caution Ultra Black Mascara

Efter jeg havde lavet en lang række mascaratests på Instagram, fandt jeg frem til denne mascara og har brugt den lige siden. Den er sindssyg god, gør hvad den skal og vigtigst af alt hænger den ikke under øjnene i løbet af dagen. WIN!

 

  1. Buxom Full On Lip Polish i farven: Brandi.

Buxom Lip Polish er den mest sælgende lipgloss i hele USA, og det forstår man virkelig godt, når man først prøver den. Den er perfekt! Plumper læberne, gør dem spejlblanke og kysseklare – uden at klistre for meget eller glimtre udover det hele.

 

  1. Vitaviva: Mood Formula

Jeg bruger denne hele året rundt grundet indholdet af bl.a. 5- http og ashwagandha, der giver mere ro og glæde i sindet. Det er lidt, hvad jeg vil kalde for en naturlig ”anti-depressiv”. Ikke at man behøver at være depressiv for at tage dette tilskud. Det gør bare den stressede hverdag nemmere, så spørgsmålet er nok mere, hvorfor ikke gøre det så nemt og stressfrit som muligt?

 

  1. Gua Sha

Dem har jeg lavet et helt indlæg om, fordi det vitterligt er noget alle bør eje i deres beauty rutine. Gud sha hjælper på alt, hvad din hud har behov for. Jeg bruger min dagligt og kan slet ikke undvære den! Fornyet glød, affaldsstoffer drænes ud, øget blodcirkulation, nakke- og kæbemassage mod spændinger; fordelene er mange.

 

  1. Beauté Pacifique: Clinical Super3 Booster.

Jeg har aldrig oplevet noget, der healer min hud så godt som denne her. Det er et rent ”Ride or die” produkt! Vi har hørt sangen om A-vitamin, og der er bare en grund til, at det er det første bogstav i (hud)alfabetet.

 

  1. Nudestix: Nudies All Over Matte Stick i Bare Back

Der er så mange blushes, der giver fine kinder, men nogle gange kan det blive tungt og unaturligt, hvis man bliver lidt for ivrig. Det er du udover med denne. Du får et naturligt finish, og farven er bare lige i øjet for det der effortless, lidt flirty blussende look.

 

  1. Lebon tandpasta: The White Tribe

Økologisk tandpasta der er ren forkælelse i sig selv. De er nænsomme for tænderne, smager som tyggegummi (alle mulige eksotiske smage) og skaber ikke ubalancer i din mundhygiejne. Tandpasta uden skepsis men stadig lækre bisser.

 

  1. Marc Jacobs: Finish Line Perfecting Coconut Setting Powder.

Den eneste setting pudder jeg nogensinde har prøvet, der ikke udtørre min, i forvejen, tørre hud og samtidig bliver hele dagen. Ingen cake face eller tørre flager. Det er første gang i mit liv, jeg har forstået hypen omkring setting powder!

 

Det her er mine bud på produkter, der holder hvad de lover – eller mere. Det er en beauty-jungle derude, og desværre virker produkter forskelligt for os, fordi vi har hver vores individuelle hud, ønsker og behov. Man skal ikke altid gå efter hypen, men nogle gange er det altså fordi, produkterne virkelig præsterer – som de 10 ovenfor!

 

Rigtig god beautyjagt i 2019, jeg vil være her til at guide, hvis I har spørgsmål.

 

Kærligst

N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Energierne for 2019