BUDGET BEAUTY: GENANVENDELIGT HVERDAGSTIP

NEGLELAK TEST, HER ER DE BEDSTE

Neglelak nelle noellNeglelak et emne jeg ikke rigtig har bevæget mig ud i før. Man burde jo egentlig tænke at neglelak i sig selv var rimelig ligetil, nemt og simpelt, men nej! Der tog jeg fejl!For 6 måneder siden startede jeg min første jagt på lakker. Jeg tænkte at der max ville gå en lille uge, så havde jeg et indlæg klar. Hvor svært kan det lige være?!

Et halvt år efter, med over 5o forskellige negle i skabet, fattigere og flossede negle – er jeg endelig blevet klogere. Jesus, det har trukket tænder ud! Som altid, skriver jeg aldrig om produkter der ikke virker, præcis derfor har dette indlæg også været det længe undervejs. For helt ærligt F**K hvor er der mange uduelige lakker på hylderne! Jeg skal ærligt indrømme at mine negle heller ikke er de nemmeste at arbejde med, alt falder af dem, selv neglene, men alligevel?!

Udvalget blev ikke stort, gængæld godt og skåret helt ind til benet, værsgo!

Neglelak test den bedste neglelak cnd formula x nelle noell nelle noel

H&M : 501 Airlines: Bandaranayake X: Wunderkind CND: Turquoise tidings

Først, underlak: CND Ridgefx, udjævner og forstærker neglefladen så lakken ligger meget pænere. OG Formula X ”The Fix” der er en 5-i-1 lak, fordi den både lysner, udjævner, beskytter og forstærker neglen som underlak!

Lakker der holder og er nemme at påfører: Trods den lave pris er H&Ms lakker faktisk rigtig gode, den havde jeg ikke set komme. Igen er CND og Formula X på banen, hele vejen igennem kan de noget ekstraordinært og bliver på neglene i op til en uge, med topcoat selvfølgelig! Her til jul kan jeg anbefale ”In the city” formula x julesæt, med 10 mini lakker til en god pris, hvis man lige vil teste dem! Til sidst, men ikke mindst! Er Uslu Airlines fine ”5 Free” (uden: Parabener, Formaldehyd, Formaldehyd-resin, Toluene, Camphor) neglelakker også i top 5! Og den eneste 5 – free lak, der efter min mening, holder. Neglelak test den bedste neglelak cnd formula x nelle noell nelle noelOverlak: Vigtigst af alt er overlakken. En god overlak kan gøre underværker for en dårlig lak og omvendt kan en god lak ikke virke optimalt uden en overlak. Til den hurtige er Seche Vive Instant Gel Top Coat – holdbar, god og hurtig! Til dig med lidt tålmodighed, vil jeg anbefale CND Vinylux weekly top coat – Fantastisk og førende på verdensplan!

Neglelak test den bedste neglelak cnd formula x nelle noell nelle noelH&M : 501 Airlines: Bandaranayake X: Wunderkind CND: Turquoise tidings

Dulletip: Jeg har valgt at fokusere på de blålige toner da det er meget “IN”, men jeg er ret sikker på at farven ikke gør den store forskel, hvis du foretrækker en anden farve, er kvaliteten nok ligeså god.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

BUDGET BEAUTY: GENANVENDELIGT HVERDAGSTIP