EN UGE MED RO & INDSIGT

DEN LILLE SUPERFOOD, DER SKABER OVERSKUD, BOOSTER IMMUNFORSVARET OG DIN HUD.

Superfood
Sponsoreret indlæg

Vi vil alle gerne have en lettere, mere overskudsagtig og balanceret hverdag. Og de fleste ved at vejen til overskud altid starter indefra, med ro, næring og sunde vaner. For de fleste kan det dog være svært at få de gode vaner implementeret ind i en stresset hverdag.

Men ville det ikke være fedt at få lidt mere overskud i hverdagen? Mere overskud til at gøre mere af alt det gode? Det der er godt for dig, som du ved giver overskud i sidste ende?

Det er netop her, du skal vende det hele lidt på hoved. Let’ face it, du får med garanti ikke mere end 24 timer på et døgn, formodentlig heller ikke mindre arbejde og flere penge – hverdagen bliver ikke lettere og mere overskuelig af sig selv – desværre. ISTEDET kan du vælge at fokusere på de ting der faktisk giver dig et overskud i hverdagen. Nemlig de sunde vaner, en sund kost og en god nats søvn – smart ikke 😉

En nem måde at starte på er i det små, implementer de sunde vaner i hverdagen. C- vitamin er en RIGTIG god start. Du kan få C-vitamin igennem citrus, mørkegrønne grøntsager, appelsin og havtorn, sidst nævnte har faktisk et større indhold af C-vitamin end citrus.C- vitamin afhjælper sygdom, mindsker stress (vigtigt) og bekæmper de frie radikaler – hvilket også gør en kæmpe forskel på din hud! Især hvis du ønsker at reducere fine linjer, pigmentforandringer og solskadet hud, er C-vitamin med til at reparere huden indefra og derfor din nye BFF!

En nem måde, at få den gode C-vitamin er med Weledas økologiske havtorn elixir. Et flydende kosttilskud af organiske havtornebær ? Rig på C-vitamin og E- vitamin (også kaldet foryngelsesvitaminet), der rimelig meget booster hele dit system! 1-2 spsk. Om dagen er optimalt, men personligt vil jeg hellere anbefale det i lemonade, te, på yoghurt eller i en smoothie. Det smager af sommer, er nemt at implementere i hverdagen og booster dit energiniveau over tid.

Som lemonade eller te kan jeg anbefale 5-6 spsk. til 1 L med knust mynte, lime og citron. Så behøver du heller ikke tilsætte ekstra sukker 😀  Der findes mange andre varianter HER, du kan købe den i Helsams forretninger eller online HER

 

Det er de små sunde vaner, der skaber det gode helbred, giver mere overskud i hverdagen og så kommer balancen.

Kærligst

N

Dette indlæg er Sponsoreret af Weleda, det er min mening om produktet dog ikke 🙂

2 kommentarer

 • Det må jeg prøve. Trænger vist til alt det boost jeg kan få, efter 2,5 år med graviditeter og amning, hahah.. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hehe.. Ja, det tror jeg vi alle har brug for engang imellem 😉 Meld gerne tilbage når du har testet det i noget tid, altid spændende at høre andres mening!

   Kærligst
   Nelle

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

EN UGE MED RO & INDSIGT