Skønhed på 7 måder af Emma Ullman

Får du nok?

Processed with VSCOcam with hb1 presetJa, altså af D- vitamin, selvfølgelig 😛

Forskning viser at D- vitamin mangel kan være en stor, medvirkende årsag til depression, især i Danmark hvor de solrige måneder er begrænsede. Www.Videnskab.dk skriver at ca. 70% af danskerne er i underskud af D-vitamin, det er jo vildt mange!

Logisk set har solen eller rettere den manglende sol, en stor skyld i at vi i Danmark er tilbøjelige til D-vitamin underskud, da vi ikke får nok UVB- lys til at vores kroppe kan danne tilstrækkeligt med D-vitamin. Ud over det er det rigtig svært at spise sig til vitaminet, da det kun findes i begrænsede fødevare som : torsk, laks, ørred, sild og makrel.

Så medmindre du har tænkt dig at flytte til udlandet, i det tilfælde – TAG MIG MED! Er du nødt til at supplere din kost med ekstra D-vitamin. Den traditionelle måde at gøre det på er via D- vitamin tilskud.
Er du ikke meget for piller, eller fortrækker et supplement hvor du ?slår to fluer med et smæk?. Er “D-Force Vitalizing Anti-Age Day Creme”, en genial mulighed!

Det er en “High Tech” dagcreme der udover at pleje huden, supplerer til den naturlige dannelse af D-vitamin. Ud over det, har det også 3 typer A-vitamin og 2 typer E, der sammen virker på aldersforandringer, solskader og har en stor anti-age effekt på huden.

Generelt er Beauté Pacifique, foran hvad angår hudpleje og også her er de ON POINT!

Cremen kan købes i i Bla. Magasin og Matas til 585 kr. for 50 ml.

Dulletip:

Hvid du er rigtig god og kombinere begge, skal du huske at tage dine D-vitaminer med noget “fedt” altså fedtholdig mad eller olie. D-vitamin er et fedtopløseligt vitamin og optages derfor bedst sammen med fedtstoffer.

Kærligst

N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Skønhed på 7 måder af Emma Ullman