Ansigtsserum - hvad er det?

November Booster!

c vitamin

From Pinterest

Jeg kan rigtig godt lide at være på forkant med tingene, især når det handler om min tid og helbred! Tid er værdifuld ligeså vel som helbredet, derfor HADER jeg at være syg, jeg kan slet ikke finde ud af det. Kan ikke finde ro, keder mig og uanset hvor sygdomsramt jeg er, kan jeg aldrig finde ud af at blive i sengen, så ender altid med at være syg i dobbelt så lang tid.

Netop nu, fra i dag, d. 1 November, ved jeg at vejret er imod mig. Det er allerede VILDT koldt udenfor og fra de næste måneder begynder kulden virkelig at tage over – Sorry to say! Koldt vejr, er lig med – vintersnue, influenza og alverdens andre sygdomme.

MEN i år kommer det ikke til at ramme mig!

Jeg har nemlig allieret mig med en C vitamin Booster!!!
C vitamin er en af de vigtigste elementer til at styrke immunforsvaret, beskytte imod virus, bakterier og andre giftstoffer. Og netop denne C- vitamin, er overlegen i forhold til andre C – vitaminer. Med et C- vitamin indhold på 1000 mg tilført bioflavonoider, acerola, quercetin, rutin, hesperidin og hyben, som udover at være stærke antioxidanter også øger optagelsen af C-vitaminet, er der vist ingen tvivl om at den nok skal hjælpe mig igennem de kommende måneder.

Vitaviva C – vitamin booster

Generelt er producenten bag denne C- vitamin booster og en verden af andre vitaminer og kosttilskud, nemlig tidens mest hypede vitaminbrand  “Vitaviva”, en Grand Cru indenfor sit fag. Det er passionerede og faglig kompetente mennesker der står bag, deres sammensætninger af ingredienser er nytænkende, naturlige og doserne højere end mange andre på det danske marked (hvilket betyder value for money) og frem for alt så virker de! 

Jeg har tidligere på året skrevet et indlæg på Costume.dk. om “vitaminer der booster din hud”. Hvis du er nysgerrig på mere info om Vitaviva og/eller brug for noget lækkert til din hud, vil jeg anbefale dig at klikke på Costume linket ovenfor så kommer du direkte ind på siden. Du kan også bestille din egen booster ved at trykke på linket her – C – vitamin booster 

vitavivacious_c_booster_1

Dulletip:

Vidste du at vi mennesker ikke er i stand til selv at danne C – vitamin i kroppen og derfor er nødsaget til at få det udefra, via kosttilskud samt ren og naturlig kost?  Især rygere, piger på P- piller og folk der stresser meget, har ekstra brug for at supplere med C – vitamin dagligt, for at undgå skader forårsaget af frie iltradikaler. Også derfor bliver C – vitaminet kaldt det livsforlængende vitamin. Der var lidt at tænke over 🙂

Kærligst

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Ansigtsserum - hvad er det?