Nytår, lidt gammelt og meget nyt

Pukkaholic

Januar er for mange en “ny” start på div. Detox oplevelser, akut-kure og strenge kostplaner.

Personligt bliver jeg meget hurtigt, MEGET, MEGET træt af kostplaner og kure, der er alt for mange regler og ting man IKKE må. Generelt er jeg ELENDIG til regler. Det er som om der sker et teenageoprør i mit hoved, som siger ” Fuck det, du lever kun en gang” og BANG er jeg begravet i den største æske chokolade jeg kan finde, og en uge efter 3 kilo tungere 🙄

Jeg tror på at man skal gøre alt med måde, vejen til sundhed fungere langt bedst med en generel sund livsstil og bevidsthed om hvad man propper i munden. Ligesom den Ayurvediske tilgang, hvor det handler om at skabe en sund fysisk og psykisk tilstand, hvor krop og sind er i harmoni, også kaldet en holistisk tankegang.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with hb1 presetEn fin lille ting der er med til at holde mig ” On Track”, er de skønne Ayurvediske teer fra PUKKA. Jeg er vild med at drikke dem som varm te, nu hvor det er piv koldt udenfor. De er også gode at bruge i koldt vand, som erstatning for saftevand, uden sukker. Især ?Three Licorice? er sød i smagen og god til at dulme sukkertrangen med.

Samtidig er jeg også vil med Pukkas vision om at inspirere folk, til at leve et mere bevidst liv, gennem den magt og egenskab som planter har. Pukkas passion er at forbinde mennesker, planter og planeten. Derfor bruger de kun økologiske urter, som er bæredygtigt fremstillet og fair trade certificeret. Det virker måske lidt helligt, men giver mig en god følelse, når jeg drikker teen, og gør at jeg føler mig lidt bedre, når jeg ved at jeg støtter et godt budskab, som 100% giver mening for mig.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with hb1 preset

Dulletip:

Tilsæt gerne noget ekstra mynte eller ingefær til din varme/kolde drik. Det giver smagen et ekstra pift og er samtidig sundt. Jeg plejer at have et par flasker på køl, med vand og hvad jeg har lyst til i. Så jeg hele tiden har noget at blande op med, og noget der frister til at drikke mere vand.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with hb1 preset

Kærligst

N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Nytår, lidt gammelt og meget nyt