Gurkemeje kan alt, okay næsten..

TABU, STRESS OG OMVERDENEN

Processed with VSCO with b5 presetDet skal ikke være nogen hemmelighed at det er pisse svært at være hjemme igen, det er svært i forhold til mit manglende overskud som er bedre end inden jeg tog til Grækenland men stadig max halvdelen af hvad det optimalt er.

Jeg er kommet hjem til en travlt hverdag, fyldt med spændende blog-ting, indlæg, research, møder og en eksamen om hjørnet som jeg, nå ja, slet ikke er kommet i gang med (fuck)! Det hele kræver en del af mig, selv de sjove ting er svære når man ikke er på toppen.

Jeg øver mig konstant i at have fokus på at trække vejret, mærke efter og melde fra der hvor jeg slet ikke har overskud og de steder jeg ikke kan rumme MEN, det tager tid. Alt for lang tid efter mit utålmodige hoved!

Efter jeg er kommet hjem, er der i min omgangskreds kommet en større åbenhed over for stress. Det er sjovt at mærke hvordan folk omkring mig, pludselig åbner op om deres egen stress historie, hvad de gjorde og hvordan de kom igennem det. Det er vanvittigt hvor mange der har været nede med stress, hvor mange historier der er og hvor forskelligt folk og omgangskredsen har taklet det.

Jeg har især bemærket hvor tabubelagt det at sige man er stresset, kan være. Hvor mange der ikke har turde sige det højt til familie og venner fordi de har følt at det var det samme som at sige at de havde fejlet, hvor er det bare sørgeligt! Jeg tror virkelig det er svært at sætte sig ind i hvordan det er at være stresset, hvis man ikke selv har oplevet det, men jeg tror især det er vigtigt at ens nærmiljø ved hvordan man har det hvis de på nogen måde skal have en chance for at kunne forstå og være støttende.

Der vil helt sikkert være nogen der ikke kan rumme det og vil reagere med ord ?tage dig sammen? eller ?det går nok over? begge forståelige reaktioner men fuldstændigt ubrugelige. For JA, det skal selvfølgelig nok gå det hele og JA, det går også over hvis man vælger at tage ansvar og ikke grave sig selv ned i en offerrolle MEN, det tager tid og især kærlighed og forståelse fra ens omverden. Som jeg tidligere har skrevet er stress kroppens måde at fortælle dig at den ikke kan mere at den mangler mere kærlighed, mere ro og mindre knoklen. Altså, at man er på vej ned af en blindgyde, og skal finde en vej væk, så nytter det ikke noget hvis omverden bliver ved med at sige, bare fortsæt ned af vejen, du kan godt.

De mennesker der ikke forstår og muligvis reagere unødvendigt, reagere sådan fordi de i deres egen krop ikke kan rumme det. Måske fordi de selv er meget stressede og ikke er klar til at se indad eller måske gør det for ondt i dem at se dig, være drænet og ked af det. Der kan være mange grunde, det vigtigste er bare at forstå at det intet har med dig at gøre, ikke definere dig, dit værd eller kærlighed. Det afspejler kun dem selv, ligesom med alle andre handlemønstre i livet. Dine reaktioner afspejler dig og den viden du har med dig, ligeså vel som dem du møder reagere og handler ud fra deres liv, viden og erfaringer. Det er vigtigt at huske på og ikke tage ind, som om du var forkert, for det er du ikke, du er præcis som du skal være.

Kærligst

N

Dulletip: Nu kom jeg igen over de max 400 ord jeg helst vil ramme, havde egentlig planlagt at jeg ville skrive om nogle nye seje produkter fra Benefit, knas i kærligheden om clairvoyance og free bleeding.. Men det var åbenbart ikke lige der jeg var, måske i morgen?!? Indtil da, håber jeg du nyder solen og dig selv, præcis som du er 🙂

1 kommentar

  • […] jeg skrev i mit indlæg “TABU, STRESS & OMVERDENEN” har det været svært at komme hjem. Der har været mange ting der skulle styr på og mange […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Gurkemeje kan alt, okay næsten..