Ude godt, men hjemme bedst?!?

Gurkemeje kan alt, okay næsten..

gurkemeje, gurkemeje fordele, gurkemejemaske
Sidste uge levede jeg primært af sukker, mælk og hvidt brød – alle tre ting der er uundgåeligt i det græske, hvilket jeg tydeligt kan mærke på kroppen, maven og huden, JESUS!

Jeg har været oppustet, utilpas og huden har været sensitiv med udslet, mere eller mindre alle tegn på ubalance og betændelsestilstand i kroppen, ikke ulogisk men heller ikke rart. På turen var det ikke rigtig i fokus, men nu hvor jeg er hjemme igen, skal der altså andre boller på suppen. Jeg har kigget alle gemmenere igennem og funder forskellige produkter jeg vil sætte ind med, en af de første og mest effektive er Gurkemeje, for helt ærligt, den kan jo nærmest alt! Okay, okay måske ikke vaske dit tøj gå ud med skrald eller rydde op, men tæt på!

Gurkemeje kan bruges til at opnå hvidere tænder, nedsætte inflammation i kroppen, den er fyldt med antioxidanter, god til at blandet op med (soya) mælk i latten, som ansigtsmaske og selvfølgelig i madlavning! What’s nok to love? 

Gurkemeje, er især kendt for sin evne til at nedsætte inflammations/betændelses-tilstande i kroppen. Men, det kræver selfølgelig et rimelig stort indtag, hvilket desværre kan være svært at opnå via kosten, derfor kan kosttilskud være optimalt. Især i stressede perioder hvor immunforsvaret er lavt, eller ved ubalancer som ledsmerter og hudproblemer, er kosttilskud generelt at foretrække.

Jeg er ikke super meget til ren gurkemeje, istedet supplere jeg med Vitaviva Turmeric 750 MG Kapsler, som jeg indtager dagligt og engang imellem med fordel knækker og bruger som ansigtsmaske og i min te. Pukka har nemlig lavet en ret skøn Turmeric gold tea , der ikke har den typiske bitre smag af gurkemeje, men krydret med lidt lakridsrod og mynte smager fantastisk. Nu hvor det er varmt udenfor drikker jeg den som iste – virkelig god!

Maske:

1/2 tsk Gurkemeje. 1 fyldt spsk. yoghurt. 1spsk. olivenolie og 1. spsk. Honning – mix det hele sammen og BUM, så har du en dejlig, blødgørende maske. Undgå at komme i nærheden af hvidt tøj, hvide gulve, hår grænsen eller andet lyst, medmindre du elsker farven gul!

Bodyscrub:

Hvis du blander det op med kaffegrums, har du en bodyscrub.

Shots:

Tilsætter du citron og ingefær, minus olie, kan det koges op til et morgen ingefær/gurgemeje shot!

Kærligst

N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Ude godt, men hjemme bedst?!?