Den gode uge, med lidt modvind

STATUS PÅ STRESS

 

stress stressperiode hvad er stress stresstips studieliv stress og parforhold blogger med stress nelle noell nelle noelEn del af jer, har spurgt til en status på “mit stress”. Hvordan jeg har det nu og hvad der har hjulpet mig på vej…

Det er stadig et lidt ømt emne, da jeg ikke er helt ude af – eller over min stress. Jeg tror stress er noget der følger en længe efter symptomerne er stoppet, måske endda resten af livet som en lille reminder på det, man ikke ønsker skal ske igen. Det føles ligesom en lille “hjælper” på skulderen der holder øje og lader mig mærke når jeg skal tage det med ro og slappe af – på godt og ondt.

Status er derfor: Nej, jeg er ikke over eller ude af stressen, men jeg har det langt bedre og det påvirker ikke længere min hverdag som før. Kun i hektiske perioder, mærke jeg det, og i de perioder hvor jeg glemmer mig selv. Hvilket stadig sker af og til ellers var jeg nok aldrig havnet i stress, til at starte med.

Det er heller ingen hemmelighed at det, at flytte sammen med en kæreste, for så at flytte fra hinanden igen og hjem til sin lillesøster – ikke har haft nogen positiv påvirkning på stressen. Men, det er en del af livet.

Livet udfordre og laver krumspring, når man mindst forventer det. Man kan ikke rigtig stoppe livet, tage en pause eller stoppe ens udvikling. I så fald har jeg aldrig lært hvordan?! I stedet tror jeg, man skal følge med så godt man formår og se hvor det bringer en. Tage en dag af gangen og samle de små brikker i det store puslespil, step for step. Undgå at tænke for langt, overkomme for meget eller tro at man skal ordne det hele på en gang. Ellers går det galt!

5 små tips på vejen, til dig der er i en stresset periode af dit liv:

  1. Stop op og træk vejret.
  2. Stille Yoga, løb eller andet form for træning der får dig væk fra dit hoved og ned i kroppen hvor du kan mærke dig selv.
  3. Hvis det er muligt så rejs væk for en lille periode. Måske bare i sommerhus, smid kæresten ud i en weekend eller hvis du tør, en afbudsrejse væk. Det har klart været det bedste for mig at gøre, du kan læse mere HER
  4. Akupunktur, jeg ved ikke helt hvad der sker i kroppen, men det hjælper. Jeg går HER
  5. Gør din omgangskreds opmærksom på din situation. At du for en periode er presset og har brug for at de er rummelige og ikke presser for meget på.

Dulletip: Har i spørgsmål til mit ?stressforløb? eller brug for hjælp til jeres eget. Må i endelig skrive til mig, jeg vil meget gerne svare så godt jeg kan.

Kærligst

N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Den gode uge, med lidt modvind