DET VI ALLE HADER - HUDORME

NY STATUS

Nellenoell Louisiana art Nelle kunst statusNogen har efterspurgt en lille status på det hele og den skal i selvfølgelig få!

Som jeg skrev i mit indlæg “TABU, STRESS & OMVERDENEN” har det været svært at komme hjem. Der har været mange ting der skulle styr på og mange opgaver der skulle i mål, heldigvis ser det ud til at de er ved at være det nu.
Jeg bestod min eksamen i forgårs og besluttede at melde pas på den anden eksamen og vente til sygeeksamen. Jeg kunne mærke på mig selv at jeg ikke var klar, jeg kan egentlig være ligeglad med karakteren, da den ikke kommer til at spille nogen rolle, men det er blevet vigtigt for mig, at være mentalt med i de ting jeg foretager mig, og det ville ikke være muligt hvis jeg valgte at gå op nu. 

Nogen vil helt klart se det som en svaghed, men for mig betyder det, at jeg ikke gør noget halvt og fortsat står ved mit mål om at mærke efter og tage ansvar for det/de følelser, der kommer.

Derfor er jeg også ret afklaret med min beslutning og tilfreds, det giver mig nu tre ugers break, hvor jeg kan slappe af og nyde at jeg har sommerferie. Jeg kan mærke at der er lidt forskelligt inde i mig som jeg skal have ryddet op i og sat på plads og en masse tanker jeg meget gerne vil dele med jer, når jeg er klar.
Fordi jeg altid rydder op når jeg psykisk rydder op og reflekterer, er jeg selvfølgelig gået i gang med den store oprydning i makeup, klædeskab, kælder og skabe, det meste er smidt til genbrug og resten bliver solgt på Fredag 16-20 i Saxogade, hvor der er Dj, grill og blogger-lopper, kom endelig forbi!
Dernæst skal jeg i gang med at træne, det er mit store mål! Det er for mig den perfekte måde at mærke mig selv og noget jeg egentlig altid har gjort, siden var var lille og gik til dans. Det sidste år har jeg bare ikke kunne tage mig sammen, kun i perioder og dem får man jo ikke meget ud af. Så nu skal det satme være! Jeg tænker lidt styrke, måske noget dans og yoga, har DU nogle forslag??

Hvad angår stress, er det også i bedring. Det var uden tvivl det bedste nogensinde at tage væk, jeg er kommet meget stærkere tilbage og har nemmere ved at mærke når jeg bliver stresset og tage hensyn, hvilket betyder alt for min fremgang. Jeg øver mig stadig men er godt på vej, så jeg er glad!

Tak fordi i følger med, vi skrives

Kærligst
N
Dulletip: Pas på dig selv, altid!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

DET VI ALLE HADER - HUDORME