GETAWAY

NÅR DET HELE RAMLER SAMMEN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb1 presetEftermiddagen og aftenen i går gik heldigvis bedre end den startede. Jeg lejede en cykel på hotellet og cyklede ind mod byen, købte frokost, kaffe og kiggede butikker. Mest af alt forsøgte jeg at finde stilhed, kigge ud i luften og nyde solen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb1 preset OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb1 preset OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb1 preset OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb1 preset

Da jeg kom tilbage på hotellet, faldt jeg omkuld med alt tøjet på i 3 timer. Vågnede klokken 21.30 plejer at gå i seng kl. 22, så var ret forvirret og endte med at blive liggende i sengen til kl. 01.00 og høre lydbog (mega mormor, men lydbøger er virkelig afslappende).

Har nu gennemført Zornig “vrede er mit mellemnavn”, en selvbiografi om Lisbeth Zornigs turbulente barndom fyldt med svigt og overgreb. En historie der foruden de seksuelle overgreb, desværre minder meget om min egen.

Så i kan nok gætte, hvordan jeg igen lå i fosterstilling med tårerne trillende ned af kinderne. Især de sidste 20 minutter af bogen, ramte fuldstændig plet, hvor hun super fint og enkelt beskriver hvilke udfordringer det har givet hende og hendes nærmeste, nu hvor hun er blevet voksen.

Det var ret befriende at græde, græd ikke over min eller hendes historie, men over hvor fint og præcist hun formåede at beskrive de følelser hun som barn og voksen havde gennemgået. Et følelsesliv, jeg endnu ikke selv har kunne beskrive og forklare så fint og enkelt.

Jeg ved ikke om der er noget karmisk-energi-skæbne-agtigt, ved at det hele ramler på samme tid? Det gør det typisk, sjovt nok 😡

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb1 preset

Jeg har egentlig for mange år siden fundet fred ved min ret turbulente barndom, især inden for de sidste to år. Hvor jeg sammen med min mor har gået fast i terapi.

Jeg gav min mor et ultimatum i december 2014, hvor jeg forklarede hende at det ikke længere kunne fortsætte som nu, vores omvendte rollefordeling, med mig som den voksne, drænede mig. At jeg blev nødt til at stå ved mig selv, så selvom hun var min mor og jeg datter, ville jeg ikke længere tilbyde mig selv at være sammen med mennesker, uanset hvem de var, der ikke gav mig noget positivt i mit liv.

Herfra er det en ret lang historie som jeg lige skal skrive færdig og finde ud af hvorvidt har interesse for jer læsere. Jeg skriver alle mine indlæg med udgangspunkt i at i skal kunne bruge det i jeres eget liv. Så skal lige vurdere situationen og mærke efter. Måske kommer der en roman på banen i morgen;-)

Nu vil jeg gå ud i det gode vejr, Salt-N-Pepa – Push It, kalder på mig fra poolen.

Vi skrives ved 🙂

Kærligst

N

Dulletip: Du er aldrig alene, heller ikke selvom du er rejst væk til et andet land, hvor de taler et andet sprog og spiser noget mærkeligt mad. Så træk vejret, helt ned hvor bukserne spænder. Alt ordner sig i den helt rigtige rækkefølge <3

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

6 kommentarer

 • Belinda

  Du har altid været en stærk og sej pige!❤️ Beundrer dig virkelig!

  Mvh B

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] i Holbæk, hos min mor.Efter vi sammen var til psykolog (hvorfor bekriver jeg lidt mere her “Når det hele ramler“)i lørdags, kørte jeg med hende hjem, for at hjælpe med forskellige praktiske ting hun […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie

  Du er sej og DU rammer mig i din dygtighed og ærlighed i din skriven. Kan mærke dig og giver stof til efter tanke i mit liv. Tak for din ærlighed, vær tro mod dig selv, du er smuk i dit ydre og dit indre ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] går var en anderledes og noget underlig dag. Efter mit indlæg kom online, modtog jeg en masse […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

GETAWAY