GUIDE: SMOKEY EYE I 3 NEMME TRIN

VI FLYTTER SAMMEN

flytter amager amagerstrand nellenoell blogger parforhold kriser ærlig Jeg har vist holdt det ret hemmeligt at jeg den sidste måned har haft planer om at flytte. Mest fordi flytningen har været forbundet med en masse udfordringer og jeg har mange gange været i tvivl om det overhoved ville ske, men nu sker det (tror jeg nok).

Den sidste uge har jeg (vi) i hvert fald brugt på at male, flytte og rive ned. Gamle ting er blevet smidt ud, sendt til genbrug og nye er kommet til. Min kæreste har en andel på Amager og jeg på Nørrebro, vi har derfor ikke valgt at leje noget nyt eller sælge, men istedet låner min søster min lejlighed og vi flytte så til Amager. I første omgang er det for en periode på 6 måneder og derfra må vi se hvad der sker.

Med andre ord; VI FLYTTER SAMMEN I DAG!

Det har været en tuff flytning, ikke så meget det at flytte og rydde ud, mere at skulle binde sig til noget nyt, sige farvel til sin base og tro på kærligheden – på en ny måde. Vi har været igennem de obligatoriske kriser, med dine og mine ting, for store højtalere #jegmagterdetikke! For mange sko (det er selvfølgelig ikke mine ord!) og ALT for lidt plads. Den gode historie om den idylliske indflytning – har været langt fra vores historie!

Vi er begge to meget selvstændige individer, der arbejder selvstændigt, er MEGA stædige og nyder vores alenetid – hver for sig. Vi køre hver vores ting, på egen måde med hver vores præferencer, liv, møbler, hobbyer, venner, så selvfølgelig er det ikke gået helt smertefrit. Der var et tidspunkt hvor vi begge var meget i tvivl om det overhoved ville gå, måske lurer der stadig en anelse usikkerhed, hvis man kradser i overfladen.

Nogen siger at det er sundt at være alene, at man skal kunne være alene, før man kan være sammen med en anden – det kan meget vel være rigtigt, men hvis man kan det til fulde, og har været alene (single) længe, så er det satme svært at skulle dele det med en anden, især på fuld tid.

Vi har været sammen i over et år nu, så helt nyt er det ikke længere. Vi har, indtil nu, begge haft mulighed for at kunne trække stikket og tage hver til sit i et par dage, den mulighed er der selvsagt ikke længere – i hvert fald ikke på samme måde.

Så nu må vi se hvordan det går! Jeg glæder mig til det nye kapitel i vores forhold og til at dele hverdagen sammen, selvom jeg også er bange for om dette nye kapitel vil ødelægge noget på sigt.?!

Dulletip:

I dag giver jeg ingen dulletip, men kunne virkelig godt bruge et! Hvordan har det været for dig at flytte sammen med en kæreste eller x-kæreste, nogle gode råd? 

Kærligst

N

1 kommentar

  • […] jeg skrev i mandags er der sket meget siden søndag, hvor jeg skrev indlægget ”JEG FLYTTER”. Jeg har lige skulle tage mig sammen og få lidt mere styr på mig selv og min situation før […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

GUIDE: SMOKEY EYE I 3 NEMME TRIN