TABU, STRESS OG OMVERDENEN

KA-BROW

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb1 presetForleden var jeg ret heldig, faktisk meget!

Det super seje makeupbrand Benefit havde inviteret mig og nogle andre presse/blogger/youtubere med til deres største lancering i 30 år… trommehvirvel… THE MAGIC BROW COLLECTION, KABOW!

En helt ny brynkollektion med i alt 10 nye produkter. Nogle er ?gamle? kendinger som fx Gimme Brow, der er blevet relanceret og nu findes i en ny udgave og emballage, andre er helt, helt nye produkter der fås i 6 forskellige farver så du er sikker på at finde en der passer til DINE bryn! Fælles for dem alle er at de har til formål at løse nogle af de typiske bryndilemmaer, som du helt sikkert kender til:

Tynde og sparsomme bryn ? Alle der har været teenagere i 90?erne, ved hvad det betyder 🙂

Uformelige ? Bryn der stikker ud til hver sin sider som en busk.

Ujævne ? Hvor hårene er placeret ret tilfældigt og helst langt fra hinanden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb1 preset

Vi var alle heldige at få lov til at prøve de nye produkter og må virkelig sige, at de fungerer. Jeg er sikker på at det bliver et hit til juli hvor de lanceres i Sephora, så sørg for at hold øje, så du er sikker på at få fingrene i dem!

Kærligst 

N

Dulletip: Hvis du er nysgerrig så tjek produkterne ud på deres hjemmeside, hvor de også har hvor de også har præsenteret en lille video for hvert produkt, tryk her : Magic Brow Collection.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

TABU, STRESS OG OMVERDENEN