Er du afhængig af tosomheden?

Føler du?

 

hvad føler du

 

Jeg har skrevet om det her mange gange før i mange variationer. Hvor vigtigt det er at være i kontakt med sig selv. Men det er også et vigtigt emne, fordi mange af os kobler fra.

Det er lidt sådan, vores liv bliver indrettet i dag, hvis vi bare lader den køre på autopilot. Og det gør mange af os. Selv jeg, som er meget opmærksom på det – og som arbejder med det i min dagligdag – kan komme ind i en rytme, hvor jeg bliver afkoblet og glemmer mine egne følelser.

 

Det er heller ikke sådan, at du kan gå og mærke efter hele tiden. Der skal som så meget andet være en hvis balance. Men når du ikke er opmærksom på det, hvordan og hvornår ved du så, at det er tid til at mærke efter? Det skal gerne være inden den der lidt tomme følelse rammer, fordi den er et klart tegn på, at du har glemt dine følelser i lidt for lang tid.

 

Så hvad gør du?

 

  1. Tal om dine følelser. Sig det højt, skriv dem ned.
  2. Føl dine følelser. Følelser opstår i kroppen og skal ’udleves’ gennem kroppen. En gåtur, løbetur eller en omgang med en boksebold kan gøre underværker.
  3. Aftal med dig selv, hvornår du lige skal mærke efter. Det behøver ikke være i system, men hvis du har svært ved at komme i gang, så tag lige en time onsdag aften er søndag formiddag og giv dig selv lov til at mærke. Grin, græd, bare vær i det, som du føler for.

Nogen gange kan det også være en stor hjælp at tale med nogen, som ikke kender dig og få deres syn på sagen.  Et frirum til at lade følelserne komme frem og få taletid. Hvilket jeg meget gerne vil hjælpe dig med: Holistiske Mentor Sessioner

Og så er det vigtigt at huske, at der måske går noget tid, før du egentlig bliver klar over, hvad du føler. Du skal ikke fremprovokere noget, men bare give lov. Så kommer det stille og roligt, og du slipper forhåbentlig for, at ting hober sig op og ender med at føles ligegyldige. For det er de bestemt ikke.

Kærligst

N

 

 

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Er du afhængig af tosomheden?