Den gode uge, med alle de små ting

Et stort spørgsmål om mening og mål

Meningen og mål Nelle Noell Når man går lange distancer, som jeg har gjort de sidste dage, kommer tankerne virkelig på arbejde. Der er pludselig tid til at tænke en masse og tid til at stille sig selv de helt store spørgsmål i livet.

Meget af mit tankespind har især omhandlet “meningen” med det hele. Et spørgsmål der de fleste dage kun kan drive en til vanvid, for hvad er meningen egentlig med galskaben? Og hvornår er der en dybere mening med livets veje?

Samme tankestrøm fik mig selvfølgelig også til, at tænke på denne vandreture jeg har begivet mig ud i. Jeg er blevet ret nysgerrig på om der er en dybere mening med turen? Eller det mon bare er endnu en af de (mange) gange jeg har fået sagt JA! Inden jeg havde gennemtænkt situationen?

Af samme grund overvejede jeg også meget kraftigt at tage hjem igår. Jeg tror aldrig før i mit liv, jeg har givet op eller prøvet ikke at gennemføre et mål. Også selvom dét, at gennemføre ikke altid har været det rigtige at gøre. Har jeg aldrig før følt mig stærk nok til at mærke efter, men istedet været for stædig til at give op.

Giver det mening?

For egentlig er det vel sejere at sige “pyt” det er ikke for mig, end at gennemføre et mål dybest set ikke er meningsgivende?

Når alt kommer til alt er jeg ikke helt sikker på det giver mening at gå 75 km med minimum 15 kg på ryggen, vabler på nærmest hele fodpladen og blå mærker på hofterne (det kan det umuligt). Selvom det er rart at gå i naturen og enormt hyggeligt, opvejer det ikke nødvendigvis den smukke natur, så hvad er Meningen egentlig? Hvorfor fortsætte?

Jeg aner det ærlig talt ikke, og kan ikke finde ud af om jeg er komplet idiot at fortsætte, men indtil videre har jeg besluttet at gøre det. Så må vi se hvordan det går.

Kan i samme åndedrag også allerede nu garantere, at jeg aldrig går længere ruter med oppakning igen, og slet ikke så urutineret som jeg er nu!

Håber du finder mere mening i dit liv, der hvor du står.

Vi skrives ved, kærligt

Nelle

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Den gode uge, med alle de små ting