EN SVÆR PERIODE

DET ER ET SPØRGSMÅL OM TROVÆRDIGHED

Er bloggere troværdigeEr bloggere troværdige? Kan man regne med det de skriver?  Og hvilke produkter bruger de egentlig selv?Det er spørgsmål jeg rigtig, rigtig, tit får og sagtens forstå at man som forbruger betvivler, For JA! Det kan være super svært at gennemskue, især med sponserede indlæg, annoncer og misvisende regler fra forbrugerombudsmanden.

Sagen er den, at de fleste bloggere lever af reklamer, annoncer og bannere på deres blog. Derfor vil det for de bloggere der gerne vil leve/lever af bloggen, være en stor del af dét at blogge. For når alt kommer til alt, skal vi jo alle have smør på brødet, ellers bliver det, at blogge hurtigt en stressfaktor, hvis man skal have fuldtidsarbejde ved siden af.

Egentlig er det ikke anderledes end de mange damemagasiner der findes, her er det de brands der betaler mest der kommer først og får mest plads i magasinet, ej at forveksle med de bedste brands.

Som blogger har man heldigvis lidt flere fordele, da vores omkostninger ikke er ligeså store, skal der derfor heller ikke ligeså mange penge ind, hvilket gør at de fleste bloggere kan være mere selektive – herunder mig selv. Jeg er efterhånden så heldig at få “smidt” produkter i nakken, at jeg kan skrive om netop dé produkter jeg selv bruger og syntes kan noget ekstra.

Derfor skriver jeg heller ALDRIG om produkter jeg ikke selv har testet, eller kan stå inden for, det er der simpelthen ingen grund til. Der er selvfølgelig mange produkter jeg prøver og ikke synes om undervejs, de ryger typisk videre eller i skraldespanden – ALDRIG på bloggen.

Det samme gælder sponserede indlæg eller annoncer, jeg skriver ikke om produkter jeg ikke selv ville bruge eller kan se en mening med, heller ikke selvom det uden tvivl ville give mig flere penge på sigt.

Min troværdighed er det absolut vigtigste for mig som blogger, dernæst er, og har, beauty længe været min profession, mit arbejde og passion. Præcis her, skiller jeg mig ud fra mange andre bloggere, fordi jeg faktisk ved hvad jeg taler om og ikke laver gætterier.

Ikke sagt på nogen nedladende måde overfor andre bloggere, det er bare fakta. Der er til gengæld mange andre ting jeg intet ved om og dem lader jeg andre skrive om.

Til spørgsmålene kan jeg derfor heller ikke give et entydigt svar, da alle bloggere er meget forskellige og har forskellige prioriteringer.

Et godt råd ville være at vurdere den enkelte blogger ud fra deres kompetencer, blog og generelle skrivestil. Kommer der pludselig indlæg hist og pist udenfor normalen, som er sponsoreret, kunne det godt tyde på pengemangel og her er det vigtigt at være kritisk.

Ligesom mange andre steder i livet er det med de kritiske øjne man kan skille kvalitet frem for kvantitet, hvilket kommer alle forbrugerer til gode.

Kærligst

N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

EN SVÆR PERIODE